MaMicurina
Fanka BB :)
nic takiego szczegolnie dla nas...
ale mam takie np:
Buty, obuwie - eButy.pl
coocoo.pl | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | zabawki dla dzieci i niemowląt | artykuły dziecięce | sklep internetowy | darmowa dostawa bydgoszcz
modmod.pl – Multibrandowy sklep z ubraniami alternatywnych marek.
ale mam takie np:
Buty, obuwie - eButy.pl
coocoo.pl | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | zabawki dla dzieci i niemowląt | artykuły dziecięce | sklep internetowy | darmowa dostawa bydgoszcz
modmod.pl – Multibrandowy sklep z ubraniami alternatywnych marek.
mysle, ze powinnas dostac, jesli macie je normalnie na pasku, chyba, ze jest to tak troche pod stolem to widzimisie szefa moze decydowac.

Ja na pierwszych zajęciach trafiłam na faceta i od razu powiedział mi że on na kobietach w ciąży się nie zna - skierował mnie do innej instruktorki ale pozwolił mi zostać na zajęciach i bardzo dbał o mój komfort . Miałam zakaz podnoszenia rąk i jak tylko poczuła bym napięcie mięśni brzucha miałam przestać wykonywać ćwiczenie ...
Zależy jaki . Ja puki co mówię że jestem w połowie szóstego choć pewnie według niektórych kalkulatorów mam już siódmy , ale w sumie do porodu zostało mi prawie 4 miesiące więc strasznie długi musiałby być ten trymestr :-)
ciekawe co to oznacza
masakra! u mnie w parafii nie ma tego problemu!