Perelandra
Fanka BB :)
mnie niestety grozi, a aktywność mam niemal zerową... ale trudno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A potrzebuje narożną żeby pomieścić więcej rzeczy.Zmieścić 2 w jednym pokoju ciężko dobrze że maluch z nami będzie a potem to trzeba mieszkanie zmienić
A tak tu mi się podoba dopiero kończę urżadzać ehh.rozne kalkulatory roznie pisza ...... bo niby jest 12 tygodni trymestr pierwszy, od 13 do 24 jest trymestr drugi od 25 do konca trzeci ;> tylko nie wiem czy oni mowia o 11 t i 1 dzien jako 12 tygodni czy to jeszcze 11 tydzien ....... w kazdym badz razie ja juz tez niby sie łapie do 3 trymestruvillandra podziwiam Cię, bo ja zacięcia do ćwiczeń nie mam, ale faktycznie pasowałoby coś zacząć robić
co do chomikowania to staram się nad tym panować ale nie bardzo się daje - jeden pokój i ponad 30 lat życia w nim zmieścić w tym ponad 2 lata małżeństwa - to nie takie proste
a tak z zupełnie innej beczki weszłam na stronkę papmpers i tam jest kalendarz ciąży z którego wynika, że jestem już w 3 trymestrze... a ja myślałam, że to za 2 tygodnie
a;ez ten czas leci![]()
tunia- chyba poleciala juz do domku ? a moze ...... hmmmmm
no dzis zadoznwilam dokolezanki z pracy haha sie nowosci szykuja tam haha i odbrze im tak ;p a co ja mialam stresowe sytuacje to i inni miec moga ;] tym bardziej ze jak to stwierdzili zaszlam w ciaze i poszlam na L4 bo mi sie robic nie chce ! wiec ......... moje pobyty w spzitalach to moje widzi misie jak widac ;/ hyht normlanie zal komentowac nawet !
no to popislalam i moge isc spac ;] dobranoc kochane