Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez nie robie nic pozytecznego bardzo wiec spokojnie nie jestes sama:-)Jak Was tak czytam to mam czasami wyrzuty sumienia,że Wy takie pracowite a ja to normalnie jestem warzywo wegetujące w wyrze non stop![]()

ja też bym chciała ale się boję jak choleraA ja z nudów zaczęłam oglądać zdjęcia maluszków z listopada i normalnie jakie ślicznoty jak ja bym chciała już marzec![]()
to życze powodzenia ;] ja mialam gładz wszędzie nawet tam gdzie ubrania byly w workach i w ofoliowanych szafach - a ze ja uwielbiam czern to hmm wyobra sobie jak "ładnie" wygladalam
no i gdzie się człowiek nie dotknie, to od razu biały 
Chyba Villandra pisała ze meble zamawiała z systemu lego ???Dostałaś już zamawiałaś z neta ?Podobają mi się ale nie wiem jak wyglądają np. szafa narożna od środka czy pojemna a nie mogę znależc na necie zdjęcia.
Cześć Marcóweczki
Przybywam do Was z kafeterii z tematu "Termin marzec 2012". Piszę tam pod tym samym nickiem. Można do Was dołączyć?
Atomówka dobrze, że wszystko ok
Dziewczyny wzięłam się za sprzątanie i wyrzucanie niektórych pierdółek - żeby zrobić trochę miejsca na dzidziusiowe rzeczy i jestem załamana... nagromadziłam całą stertę śmieci i nie-śmieci i nie wiem co z nimi począć... dlaczego ja muszę być takim śmieciarzem???![]()