ajako
mamusia Julci
helooo
ooo Kasiulka- to tak jak ja dzisiaj; dla chlopa kopyta normalne, a dla mnie i Julii na slodko z serem, mniam uwielbiam, ale nie wiem czy mi wyjda, bo juz ze 100 lat nie robilam.
ja wczoraj pisalam cos tu do Was, mowie na chwilke sie poloze, odpocznie mi kregoslup i wroce, ale juz nie wrocilam, jak poleglismy ze starym to obudzilismy sie po 1 w nocy
Angel- to sie odezwala po tym odlocie do England??
poczytam chwile i ide, specjalnie sobie deske do prasowania z rana rozstawilam, zeby mnie nie kusilo siedziec pol dnia bezczynnie, a ze stoi tu i patrzy na mnie to musze sie zmobilizowac i koniec!!
edit; jej ale mam pieeeeekny suwaczek!!
widzialyscie reklame, ze od dzisiaj w Tesco na odziez - 30% pewnie bedzie mozna znalezc fajne body i pajace w dobrych cenach, a fajne maja, bo mam kilka.
ooo Kasiulka- to tak jak ja dzisiaj; dla chlopa kopyta normalne, a dla mnie i Julii na slodko z serem, mniam uwielbiam, ale nie wiem czy mi wyjda, bo juz ze 100 lat nie robilam.
ja wczoraj pisalam cos tu do Was, mowie na chwilke sie poloze, odpocznie mi kregoslup i wroce, ale juz nie wrocilam, jak poleglismy ze starym to obudzilismy sie po 1 w nocy

Angel- to sie odezwala po tym odlocie do England??
poczytam chwile i ide, specjalnie sobie deske do prasowania z rana rozstawilam, zeby mnie nie kusilo siedziec pol dnia bezczynnie, a ze stoi tu i patrzy na mnie to musze sie zmobilizowac i koniec!!
edit; jej ale mam pieeeeekny suwaczek!!
widzialyscie reklame, ze od dzisiaj w Tesco na odziez - 30% pewnie bedzie mozna znalezc fajne body i pajace w dobrych cenach, a fajne maja, bo mam kilka.
Ostatnia edycja:

Mój też mi dzisiaj oświadczył ,że po pracy leci eszcze szybko do miasta jakieś płyty od kumpla odebrać, a jutro po robocie z kumplami z pracy jest umówiony (i jeszcze ja go mam wozić) a w sobotę znowu do swojego baru (zamiast w piątek). No a ja siedzę w chałupie - bo sąsiadka z dwójką dzieciaków też ma co robić - wiadomo. Jak niepotrzebny mebel :-(... No a jak się upomnę o uwagę, to też od razu niedobra jestem. Na szczęście mamy forum i fajne towarzystwo na nim :-) - inaczej chyba już dawno wariacji bym dostała...
), zaniosłam fakturki do zwrotu VAT, wracam do domu i się okazuje, że trzeba hydraulika wołać, bo nam uszczelka przy zaworze od hydroforu zaczyna lekko przeciekać
- no fantastycznie!
. I coś jakby katarek chciał znów tam zamajaczyć - o choroba z tymi choróbskami, ale tym razem żywcem mnie nie weźmie ;-).

Tak to jest jak się chodzi tylko na ćwiczenia.