reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini wszystko możliwe - w całym ciele następuja zmiany hormonalne, więc i skóry dotykają. Ja miałam odwrotnie - zawsze same problemy z trądzikiem, zaskórnikami i takie tam, a odkąd jestem w ciąży to cera cud - marzenie po prostu.

edit:
monika zdjae się że któraś z dziewczyn już pisała, że faceci rozwijają się do 5, roku życia a potem już tylko rosną. I nigdy nie dorastają - zawsze będą małymi dizećmi ;-)
A mój mnie dzisiaj zapytał (niby żartem): a to w ogóle moje? No miał szczęście, że akurat nic ciężkiego pod ręką nie miałam :angry::-D Żarty się go trzymają. Tylko że poczucie humoru ma dość specyficzne :confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
edit; jej ale mam pieeeeekny suwaczek!!

widzialyscie reklame, ze od dzisiaj w Tesco na odziez - 30% pewnie bedzie mozna znalezc fajne body i pajace w dobrych cenach, a fajne maja, bo mam kilka.

Suwaczek piękny
Trzeba jechać do wielkiego miasta Kielce do Tesco po zakupy dla Maleństwa, może coś się trafi :tak:
moinika nie łam się… wcale się nie dziwię, że Ci przykro skoro sama w domu siedzisz, a facet ciągle gdzieś biega; każdy potrzebuje mieć do kogo buzię otworzyć

poszłam spać po 4 nad ranem, bo wczoraj jak robiłam porządki odnalazłam płytkę z moją ulubioną grą :rofl2:
Teraz się udekorowałam i idę na miastko,
Zamówiłam koszyki i pudełka na allegro, czekałam na paczkę w domu, a tu mąż dzwoni, że kurier przywiózł przesyłkę do niego do sklepu, bo stwierdził, że do nas do domu mu nie po drodze :baffled:, to idę sobie przynieść te pudła, żeby zakończyć temat porządkowania i segregowania szpargałów
Pozdrowionka
a na obiad kapuśniaczek
mniam:-p

MaMicurina no właśnie nie swędzi i nawet nie jest ta skóra taka sucha ale jak nałożę podkład do wyglądam jakbym miała łuski :oo2:

Monika jak masz możliwość to zrób kanałówki teraz - kobiety w ciąży mają za darmo :tak:

Villandra my z M też sobie żartujemy że nie ma pewności czy to jego , ale on Twierdzi że i tak wychowa jak swoje :-D ...
Borys natomiast był tak do niego podobny że by się go nie wyparł :-)

Perelandra czyżby syndrom wicia gniazda Ci się włączył :-D ??

A ja się muszę pochwalić że byłam wczoraj na jodze i dziś nie mam zakwasów :-D:-D:-D:-D:-D

Lina co u Ciebie ?? ;-)

a ja się muszę wam pochwalić, że moje dziecko dziś w przedszkolu tak ładnie się bawiło że.. z czystym sumieniem (chociaż ściśniętym żołądkiem) zostawiłam go na godzinę "samego" (jeśli tak można określić pokój pełen dzieciaków i 4 przedszkolanki:-D:szok: i - co najlepsze - nie płakał! :-)

Mini -ja i tak płace bo chodzę prywatnie a do poprawki mam kanałówki właśnie robione w poprzedniej ciąży na nfz bez porównania.Wole prywatnie mam zarąbistego dentystę nie naciąga mnie chociaż inny by to zrobił zapłaciłam tyle ile powiedział ze kanałówka kosztuje 550 w sumie a byłam z 6 razy i nie płaciłam całej kwoty ale po 100 po 80 ,50 zł i na koniec policzył do równej kwoty.A zakładał mi trutki parę razy ząb sie nie znieczulał wcale, znieczulenia też masę dał i każda wizyta to 1.5 godziny na fotelu.Trzy kanały w jednym zębie wypełnione i będę po ciąży miała wzmocnienie zęba robione (chce się upewnić na zdjęciu czy kanały ok wypełnione)i ma mi odliczyć od wzmocnienia 150 zł w sumie nie wiem ile kosztuje ale jak dla mnie rewelacja.A jak mam iść na kase chorych męczyć się i znowu kanały źle wypełnią i za 4 lata do poprawki zmiany się porobią to dziekuje bardzo.
A właśnie MINI ja mam taką sytuacje jak ty na czole nie wiem czemu podkład pogarsza :-(Ale wiem ze przejdzie dużo kremu na buźkę i jest lepiej.

ivi no właśnie miałam się pytać o to przedszkole :-)
Gratuluje dzielnego synka .. Ale czy dwulatek nie jest za mały na przedszkole ?? Chyba że chodzi Ci o żłobek ...

monika
ja też chodzę prywatnie ale moja dentystka ma podpisaną umowę z NFZ więc jak bym miała kanałówkę do by mi za nią nie policzyła

MaMicurina chyba zafunduję sobie dobry krem nawilżający - albo zwykły krem nivea :-D

reklama
Ja znam cudowne coś do twarzy, tylko że cena też cudowna :baffled: więc pozostaje w sferze marzeń (miałam próbkę) W douglasie 360 zeta, tu znalazłam "trochę tansze"

CLARINS VITAL LIGHT SERUM NOWOŚĆ DARK SPOT CORRECT (1967392980) - Aukcje internetowe Allegro

Poza tym mam fajną emulsję z Artistry - sporo tańsza, choć nie tania, ale jak dla mnie warta swej ceny - tyle że trzeba mieć wtyki w Amway (ja mam)

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE Emulsja nawilżająco-wygładzająca

Amway (pl) - ARTISTRY™ - TIME DEFIANCE™

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry