Perelandra
Fanka BB :)
hahaha ja bym to nazwała wstrętem do klamotów, które ciągle gromadzę ale niech będzie syndrom wicia gniazdaPerelandra czyżby syndrom wicia gniazda Ci się włączył??

o rany kręgosłup mi odpada po tym spacerze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha ja bym to nazwała wstrętem do klamotów, które ciągle gromadzę ale niech będzie syndrom wicia gniazdaPerelandra czyżby syndrom wicia gniazda Ci się włączył??

Nie zrobiłam nic konkretnego (bo i mi sie nic nie chce).
. No ale zaraz chyba przejdzie.
bozienka nawet jak urodzisz w 36 tygodniu to z mała bedzie ok bo co najwanziejsze pluca się jej rozwineły przez sterydy a to jest najpowazniejszy problem dzieci urodzonych rped 38 t.c chodz co smieszniejsze wczesniaki dziela sie na dwie grupy od 22 do 28 tc sa tzw skrajne a od 29 do 36 sa to wcesniaki (zwykle)bo dzieci urodzone w 36tc lekarze zajmujacy sie wczesniakami uwazaja ze sa to dzieci donoszone ;] mimo tego trzymam kciuki i 2,5 miechy ?wow !!!!aaaaaaaaa pozostalo mi rowniutenkie 3 miesiace do terminua jak bedzie tak jak lekarze przewiduja to 2,5 miesiaca
sie doczekac niemoge kiedy moja slodka malutka kruszynke przytule
boje sie coraz bardzie
aa tak pozatym to czesc ;-)