Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- dryndnij do gin czy możesz magnez brać (a bierzesz może fenetrol czy jakoś tak na te skurczybyki?) - ja jak nie brałam witamin to co noc miałam skurcze 2 łydek, a teraz to sporadycznie, jak mi nogi zmarzną;-)
). Tak czy inaczej oznajmiłam, że do sywestra łazienka ma być skończona, a do czasu kolędy reszta
oby finansowo się udało to jakos pogodzic, bo teraz masa wydatków...
wiec juz ama niewiem jutro zadzwonie do mojego lekarza i sie zapytam Na szczeście leki te nie poszły do pacjenta, tylko wyłapałyśmy to w momencie jak te leki wydawał. miała je przygotowane na recepte. Po prostu maskara jak to zobaczyłam. zamiast leku na cholesterol, lek na ciśnienie, a zamiast leku na ciśnienie lek na dne moczanową !! no i lek na serce inny na recepcie inny prawie wydany ale to już na szczęscie w obrębie tej samej grupy leków.Pinula co się przejmujesz zastępstwem - to przecież nie Ty ją zatrudniałaś ...
a swoją drogą to chyba za takie pomyłki powinna ponieść konsekwencje prawne![]()
Pinula należy Ci się odpoczynek, a smarkulą (bo trudno inaczej określić takie podejście w takim zawodzie) się nie przejmuj - z taką postawą raczej daleko nie zajdzie...
Ja idę małża dopieścić - skarży się coś, że jest niedopieszczony i jakby na zawołanie prąd go popieściłaż mi się ciepło zrobiło. Na szczęscie nic się nie stało, ale musze mu jakoś wynagrodzić jego dzisiejsze starania i pięknie zrobiony sufit :-):-):-)

o jej biedna!!!straszne to cisnienie!!ja dziś padam, miałam ciśnienie 120 na 45

żebyś sobie w międzyczasie jeszcze kłopotów przez tą zastępczynie nie narobiła 

tylko lipa te foremki kupiłam i połowę przypaliłam 

jak nie będą jadalne to pomaluje i na choinkę wsadzę 
oryginalna będzie :-)