reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam Mikołajkowo,
pozdrowienia dla Angel i dużo zdrówka i dobrego humoru życzę!:)
u mnie choróbsko nadal się rozwija, ale na szczęście po przebadaniu przez lekarza okazuje się, że powierzchowne to przeziębienie, oskrzela póki co czyste są, więc nadal trwam przy czosnku, mleku i soku malinowym:)
idę poczytać co naprodukowałyście w innych tematach:)

reklama
Hej :)
My też od 6.30 na nogach :) Chrześniaczka znalazła prezenty w bucie i przybiegła się pochwalić :) Przy okazji nasza malutka też dostała prezent od mojej siostry:) Pierwszy mikołajkowy - grzechotkę, klucze do auta, świecące i grające :))
A ja z okazji Mikołajek obiecałam sobie, że pojadę zobaczyć łóżeczko i kołyskę. Jak mi podpasuje to od razu kupuję :))
Muszę też jechać odebrać wyniki posiewu... Jestem ciekawa co tam wyszło.

Dobrze, że z Angel już lepiej. Na dobrą sprawę, chyba lepiej, że jest tu w Polsce pod opieką specjalistów.

Tunia - Nie denerwuj się Kochana, bo na chłopów nie warto! Mój też mi od kilku dni gra tak na nerwach, że szok. Szykuje się porządna awantura...

Miłego dnia i do usłyszenia później :)

Witam mikolajkowo,
u nas dziś zapowiada się słoneczny dzwonek, i Mikołaj kochany nas obdarowal, mi przyniósł kojec poduszkę do spania w slicznej poszewce to wreszcie się wyspie:-):-):-), a mężowi biografia Steve'a Jonesa no tylko 700stron do czytania.
dzis plan piec pierniczki więc zamykam zaraz składniki pokupowac.
milego dnia i spokoju wam życzę.

Witam sie Wtorkowo i MIkołajkowo za razem

u nas mikołaj byl- syn uszczęśliwiony na maxa ! bawi sie nowa fura tj smieciara, wieczorme u babci reszta rezentow ;]hihi

lina- kazali pic duzo soku pomidorowego, bo ma duo potasu ale mało kto wie ze banan ma wiecej potasu chyba najwiecej ;]

no i cos jeszcze pisac mialam ale zpaomnialam ide sie napic czegos cieplego bo syn mnie wyrwal ze snu z tym mjikolajem haha

a mi dziś Mikołaj przyniósł dvd +cd koncertowe Adele z Royal Albert Hall, charmsy i słodycze, a mężowi rękawice narciarskie , tak więc radość poranna była jak u chrześniaka MaMicruni:D
wczoraj w szkole rodzenia tez nas odwiedził Mikołaj i dostaliśmy całą torbę drobiazgów dla maluszków ( łapki niedrapki, miseczki hippa z łyżeczkami, mnóstwo próbek dla maleństwa i mamy i podkolanóweczki bezuciskowe:D)
fajny ten MIkołaj:D

Ostatnia edycja:
Marusia- teraz docztalam,ze robilas posiew, jakies objawy niepokojace?bo zazwyczaj sie posiew robi dopiero przed rozwiazaniem ;> chyba ze sa przeslanki czeste infekcje itd ..... pytam sie bo sama mam posiew robiony ale wynikow jeszcze nie ma;/

Tricia ja bym się wcale nie obraziła za pakę słodyczy, zwłaszcza z Polski:D tylko obawiam się, że do gwiazdki paka w cudowny sposób by zniknęła:) a jakie dostałaś rodzaje słodyczy? czy Mikołaj pamiętał o białych michałkach z wawela?

Witam!

Widze, że Mikołaj hojny i duzo prezentów zostawił ;-)u nas rano tez szaleństwo, mała jeszcze w przedszkolu Mikołaja miec będzie, więc dzień pełen wrażeń

Mamicurina to fajny prezencik masz dzisiaj - podglądniesz sobie maluszka :-)

Amandla mam nadzieję, że w końcu przeziębienie odpuści :tak: a Mikołaj widzę, że i o maluszkach w brzuszku pomyślał :-D

Pinula no niepoważna ta dziewczyna, czy ona nie ma swiadomości tego, że jak wyda złe leki to ktoś może nawet umrzeć? Przeciez to ogromna odpowiedzialność :eek:

Lina pierniczki trzeba krótko piec, bo łatwo własnie przypalić ;-) ja za tydzień się zabieram - na choinkę w łąsnie popiekę - Dobrusia uwielbia je potem wcinac (ostatnio to podczas ubierani juz podgryzała :-D)

zauważyłam, że od kilku dni drętwieje mi lewa ręka (takie mrowienie jakby delikatnie ścierpła) no i dzisiaj w nocy jak poszłam do Dorbusi na chwilę i połozyłam się znów zauwazyłam, że to od tego, że śpię na tym boku i ręke podkładam pod poduszkę...

dziś muszę bardziej się zmobilizować, parzę sobie zielona herbatke i mam nadzieje, że ciśnienie już mi takich psikusów jak wczoraj robić nie będzie :confused2:

miłego ;-)

reklama
Pozdrawiam dziewczyny w tym słonecznym dniu :tak:
Ja dziś jestem z moim łobuzem więc nie mam za wiele czasu na kompa

Miłego dnia
mediumjsjpps4755d0f0e91ac.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry