Bozienka24
Fanka BB :)
ehh dziewczynki co ja bym bez was zrobla wy to zawsze powiecie cos co podniesie czlowieka zawsze mnie pocieszycie powieie cos milego
dziekuje kochane jestescie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) to nie dostane, a przydalaby mi sie nowa torebka, bo w tej co laze non stop od lata to juz ganba, troszku sie potargala.
doplata za wode, gaz, smieci, do tego wlasnie mi przypomnieli, ze ubezpieczenie auta do oplacenia bylo do wczoraj

Z tą ostatnią propozycją to lepiej uważaj, bo ja ostatnio mam apetyt jak stado wilczków co najmniej
Vill jak Ty masz tyle energii i nic Ci nie jest zapraszam do mnie na kilka dni - pokryje koszty wyjazdu i wyżywienia![]()

), ale może w końcu podniosę to swoje szanowne siedzenie i wykorzystam resztki energii, zanim się zdążę rozleniwić.mnie sutki bola tylko piersi juz nie sa takie tkliwe a leci jak mozna przydusze piers-no jak klekne i kolanem przydusze,zeby synowi buta zawiazac czy cos ;] hiihdziewczynki a jak wasze piersi bo z moich sie leje jak z krana po rozwalonej uszczelcea do tego bolaaaa znowu jak niewiem przekrecanie sie boli nawet dotykanie boli jak ide to bili
doslownie caly czas bola a nie caly czas hehe jak sie nieruszam to niebola
![]()