Kasiurek1983
Fanka BB :)
tzn masz uplaty takie biale czy przezroczyste jak ja ? :>ja nie mam sluzu ale uplawy takie kasiurek...w sumie od poczatku ciazy tylko nasilaja sie teraz
boze jaką mam przez was ochote na wino:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tzn masz uplaty takie biale czy przezroczyste jak ja ? :>ja nie mam sluzu ale uplawy takie kasiurek...w sumie od poczatku ciazy tylko nasilaja sie teraz
boze jaką mam przez was ochote na wino:-)
No to ładnie jak mam grzyba
Nie wiem mam je w sumie już bardzo długo ale lekarka mi nie mówiła,że coś mi dolega więc sama nie wiem o co chodzi
MaMicurina a ja... Maniaczka win... ale zrobiłam łyczka jak już otworzyłam :-) a co dziś dzień łamania reguł rano kawa z mlekiem pierwsza od czerwca (tzn raczej mleko z kawa) a na koniec dnia kilka łyczków winkaboze jaką mam przez was ochote na wino:-)
z Mamusią (tzn ona już 2 lampkę zaczyna- ehhhh) :-) ale jeszcze troszkę i męża z buteleczką posadzę a sama się podelektuje 
Lina jaki tam ze mnie specjalista? Aha! Już wiem - jak coś będzie nie tak, to potem będzie na mnie ;-)![]()

ale muszą wyjść - jutro do sis jadę - zawsze jeździłam z winkiem i serkami pleśniowymi a jutro chcę z ciasteczkami własnej roboty bo co ja innego mogę teraz zaproponować