reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej, dzieki raz jeszcze..
Ale macie iscie świateczne nastroje, cistka, pierniki, zakupy..
Ja jestem rozbita strasznie. Wszystko niby ok, a jednak cos w podswiadomosci siedzi.. Ehh tego sie obawialam, ze na psychike mi to troche wskoczy.. ciezka walka przedemna :(
Obym te dwa tygodnie tylko jakos przezyla ...no i obym spokojnie i bezproblemu mogla wrocic z mezem do anglii..
Milego dzionka Wam zyczę..

Lina jak tam noc po ciasteczkach :-D

MaMicurina ja też biorę od M czasami łyczka pifka ;-)

Maria siostra mega zdolna - ja zakochałam się dla odmiany w tych biedronkach glinianych :-)

Zamówiłam sobie wczoraj laktator - poszłam za ciosem i zamówiłam tą medele mini elektric ... Mam nadzieje że mi się sprawdzi :sorry2:
U nas dziś chmurno na maksa - dobrze że jesteśmy w trójeczkę to jakoś nam miło dzień minie
Wieczorkiem z M zbieramy się na koncert a Borys będzie nocował u Cioci :-) Już się nie może doczekać .. Mam nadzieję że nie będą dzwonić o 23 żeby przyjść po niego bo w sumie nigdy nie nocował poza domem ( no raz ale był wtedy malutki )

Hej i ja dzisiaj super pospałam :)
tricia bardzo rozśmieszył mnie Twój tekst
ja dzisiaj mam zamiar posprzątać i smażyć placki ziemniaczane, choć uważam że nie umiem ich smażyć. bo ja lubię takie grubsze, ale jak to zrobić, żeby nie były w środku surowe :confused:. wiem, że się da bo moja babcia robiła :-)

Nusia ale szybko zleciało te 1,5 tyg. Mam nadzieje, że szybko sie ogarniesz po wyjeździe :tak:

Kasiurek ja słyszłam o czyms takim, ale to kolejne "kościelne" zabobony ;-) najtańszy zestaw kolędowy kupisz juz a ok. 30 zł ;-) my krzyże nadal trzymamy w szafie - czekają na remont (kolejny) i w końcu zawisną - 2 nasze od bierzmowania i jeszcze jeden wizerunek Jezusa - płaskorzeźbę, który przywieźlismy z Rumunii.

Angel nie dziwię się, że psychika siadła po szpitalu, ale mam nadzieje, że szybko wróci Ci humor - ciesz sie zbliżającymi świętami, może poszukaj jakiejś niespodzianki dla M - zleci szybko, bo zaraz zaczna sie przygotowania do świąt i a ni się obejrzysz będziesz już do Anglii lecieć :tak:

Mini ale Ci fanie, udanego koncertu :-)

ale mi się chce spać... Dobrusia wczoraj po16 usneła i wstała po 19... potem padła dopiero przed 24 :baffled: ja juz po ścianach chodziłam, a jak już usneła to mi sen minał i po 1 dopiero usnęłam... a do tego dzis tak paskudnie na dworze, że wcale lepiej przez to sie nie czuję :sorry2:

Kasiulka u mnie od smażenia jest M - bo mnie albo się przypali albo w środku jest surowy :dry:

Kasiurek zainwestuj w krzyż skoro jesteś przesądna :rolleyes2:
Ja nie wierzę w takie pierdoły ale jak się masz stresować to się nie zastanawiaj :sorry2:

Dzien dobry:-D
Wstałam i nawet jestem wyspana:-D
Kasiurek pierwszy raz o tym słysze mimo ze moja babcia jest bardzo wierzaca nigdy mi o czyms takim nie mowila.
Ja jak sie wyprowadzalam to wzielam swoj krzyzyk z bierzmowania.Tobie pewnie chodzi o ten krzyz co sie stawia na stole pod czas koledy mozna go kupic w sklepie z dewencjonaliami nie wiem czy dobrze napisalam:-)
No to teraz dzieki Wam masz szł na ciasteczka i na wino a jest 11:-D
Wczoraj jak bylismy w sklepie wyskoczylam zebym sie piwa napila a ze jak zwykle troche za glosno powiedzialam caly sklep na mnie i oczywiscie na brzuch:-D:-D:-Da moj do mnie dobrze kochanie chodz do domu i sie urzniemy:-Dwyobrazacie sobie mine kasjerki:-)
Kasiulka placuszki tez bym zjadla:-)ja ostatnio wszystko wchlaniam:-)wczoraj po pomaranczy poszly chipsy i barszcz czerwony fantastyczna kompozycja:-)
Angel odpoczywaj duzo buziaki dla Ciebie i dla Dorianka:-)

reklama
nie no kupic kupie znalazlam na allegro - ja nawte nie wiem gdzie sa u mnie wmiescie w bytomiu takie sklpeu zeby krzyz kupic haha - chodzi mi o ten przesad ze nie ierze sie od kogos podarowny krzyz - ja mialam krzyz na lancuskzu kiedys ale ze niel ubie takich rzeczy to ..... chodzi mi krzyz na stol zbey postawic bo taki wiszace to raczej nie zawisna u mnie ..... ale dobra to juz ide zmaowic na allegro bo zanim przyjdzie to bedzie po kolendzie pewnie haha ;]

e
dit .......

znalazlam ..... Wręcz nie wolno ofiarowywać nikomu krzyża, gdyż oznacza to, że życzymy tej osobie przysłowiowego "krzyża na drogę". W złym tonie jest też dawanie komukolwiek, a szczególnie osobie mało znanej, dezodorantów i mydeł, co może być odebrane jako zwrócenie uwagi na niewystarczającą higienę osobistą danej osoby. Starsi ludzie wierzą, że nie można ofiarowywać pereł, które symbolizują nieszczęście i łzy. .............................

wiec kupic sobie moge co zaraz na alledrogo uczynie ;p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry