reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Atomówka - też mam takie upławy, leci ze mnie ogólnie białko kurze i noszę od 3-4 miesiąca podpaski bo tyle tego jest. Ale czasem jest wlaśnie biały i gęsty. Jak ci nic nie wyszło w badaniach moczu nie pokojącego (poza licznymi bakteriami które są też normą) to masz wszystko ok.

Angel - nieźle przeszłaś, najgorsze co może być to nie wiedza ! wtedy zupełnie nie wiadomo co się dzieje i jeszcze nie ma jak pomóc! Ja akurat mam w tych samych miejscach bóle tylko dużo mniejsze. Boli mnie pod lewą łopatką - tak jak by mnie tam rozrywało i nie mogą leżeć zupełnie na lewym boku bo rozrywa mi wnętrzności. To pod lewą łopatką jest raz mocniejsze raz lżejsze. pojawia się wieczorami zwykle i raz dlużej raz krócej. Wtedy głęboko oddycham i odrobinkę to poprawia stan, dlatego myślę że to są nerwo bóle. Ale ciekawe czy dojdziesz do tego co to jest.

Mata - moja siostra robi taką sztukę uliczną, zobacz sobie co ona z tymi koronkami robi (bo odbija je w glinie) i tak to wygląda: NeSpoon

Ja dziś zrobiłam z koleżanką baklawę - i jest zabójczo pyszna i słodka jak cholera! a robi się ją w 10 minut !- polecam
Byłam też w smyku i nic nie kupiłam małej bo zawsze mi się wszystko podobało dla dziewczynek a dziś tylko dla chlopca mi się podobalo :)

Właśnie przymierzyłam moją 'wigilijną' sukienkę z zeszłego roku i dobra jest:szok:. Opina się ładnie na brzuchu:-). Przy okazji znalazłam w szafie super czerwoną tunikę, o której zapomniałam. Teraz by mi się do niej jakieś wąskie dżinsy przydały:cool2:. I jakiś kremowy sweterek, hmm. Chyba muszę zapowiedzieć mężowi zakupy na weekend:-p.

Dzień dobry:-)
Się dziś wyspaaaałaaam:tak:...jak codzień...o 4 w nocy zjadlam ciastko w drodze do wyrka i dziecko sie rozkopało na dobre:-D

Dziś ja mam fryzjerową wizytę a wieczorkiem gdzieś pewnie sobie wyjdziemy ze znajomymi:tak:
Zycze wam milego piatku!
tzn masz uplaty takie biale czy przezroczyste jak ja ? :>
mam białe-lekarz mowi ze to normalne

Witam.
nie jestem w stanie was nadrobic.Powiedziałam zę ide na zwolnienie więc swojego dzisiejszego dnia nie skomentuje. :(
hej! az tak zle?:-(

No to ładnie jak mam grzyba
gdybys miala to lekarz by wiedzial pewnie!:tak:

MaMicurina a ja... Maniaczka win... ale zrobiłam łyczka jak już otworzyłam :-)
niee no ja od mamy zawsze lykam kilka lykow bo lekarz powiedzial ze krzywdy nikomu nie zrobie przez upaplanie buziuchny w winku:tak:....po trochu oczywiscie:tak:

Właśnie przymierzyłam moją 'wigilijną' sukienkę z zeszłego roku i dobra jest:szok:.
osz ty:szok:-zazdroszcze:-)...ja z malego 36 jestem juz na roz 38 regularnym i nie ma szans zebym przecisnela cos przez szanowny tylek i brzucho:-D

Cześć dziewczyny :-)
Angel -jak super ze jesteś już z nami :-)Dzielna jesteś kobitka i najważniejsze ze już wszystko dobrze :-)
Ja ma dużo nauki szkoła w weekend i egzaminy.Wiec mało zaglądam i jeszcze ta bezsenność potrafie do 3 w nocy kręcić się w łóżku a potem wstać o 7 i o 10 padać ze zmęczenia.
Villandra- dostałaś mebelki , jestem bardzo ciekawa i muszę zamawiać niedługo żeby wyrobić w styczniu z remontem.Wiec bardzo ładnie proszę o zdjęcia:-)
Pinula- nie przejmuj się ważne twoje i maluszka zdrowie :-)
Tricia -pozazdrościć figurki.Ja na święta tunika i leginsy za rok nadrobię :-)
Miłego dnia wszystkim ja zmykam nadrobić inne wątki:-)

Witam!

Angel to mialaś niezłe przejścia w szpitalu :baffled: dobrze, że to juz za Tobą i oby więcej ten ból fizyczni (i psychiczny) Ciebie juz nie spotkał :tak:

tricia mnie do stroju wigilijnego z przed roku przydała by się tylko figura z przed roku

:-D:-D :-D tylko w tym roku bardziej wpiszemy się w tematyke świąt - do wyboru bałwanki, bombeczki :-p

dziewczyny co do wydzielin, upławów... w ciązy zwiększona ilośc wydzieliny jest normalna, jak to jest przeźroczysta jak kurze jajo czy lekko galaretowata to na bank jest ok, mleczna - jak widać czasem wynika z "urody" ;-) jak zmienia się kolor czy zaczyna różne zapaszki mieć to wtedy raczej coś się dzieje, juz nie wspominając, że swędzi czy piecze ;-) a grzybka na pewno byście nie przeoczyły (szczególnie jak złapałby was pierwszy raz, bo to taki dyskomfort, że ma sie ochotę szczotki drucianej użyć :zawstydzona/y:). A ja we wtorek musze smignąć do lekarza, bo znów cos sie wylęgło - normalnie nie mam juz sił...

Maria normalnie zakochalam się w tych glinianych koronkach! Masz utalentowaną siostrę :tak: Ja serwetki jaknajbardziej macham, praktycznie każdą zrobię i każdy rozmiar, ale jak do takiego typu prac to wydaje mi się, że bardziej opłaca się lumpki szturmować, bo za grosze można kupic fantastyczne serwetki :tak: nie wiem czy siostra tych serwetek na jeden raz nie uzywa, a wiadomo jak ciekawy wzór, to najczęściej czasochłonny i wtedy koszt serwetki większy

A ja Dobrusię puściłam do przedszkola - katar lekki ma, kaszlu prawie wcale, a jak zobaczyłam jakie zasmarkane dzieci prowadzą do przedszkola, to już nie miałam wyrzutów, że jej w domu nie trzymam :sorry2: poza tym, póki gorączki nie ma, niech ma kontakt z zarazkami - i tak juz mniej choruje, jedynie katar jak już, więc nie jest źle

zmykam działać dlaej na kiermasz - dzis na tapecie przytulanki ;-)

witam was
wyspalam sie tryskam dobrym nastrojem, wy tu o wypiekach a ja mam w planach ciasteczka kruche i pierniki ale czekam az mam podesle mi foremki bo tutaj nie widzialam takich jak ja chce.Zaraz musze jakies sniadanko zjesc bo w brzuszku to mi burczy bardzo.No i w planach mam dzis wizyte w sklepie by obejrzec dla Tosi jakies ubranka , lozeczko jakas komode .Mam nadzieje ze dzis nic mnie nie zaskoczy tak jak wczorajszy grzyb a fuuu

dzień dobry:-)
Jestem już w Irlandii:-( Wczoraj wieczórem wróciliśmy. Mam takiego doła ze szok. Następny wujazd do Polski dopiero gdzieś w lipcu..... dziś mam wolne, więc muszę rozpakowac walizki i trochę poodpoczywać. Pobyt w Posce udany, ale troszkę meczący- chodzenie po sklepach... no ale wszytko kupione najwazniejsze:-)

Wyczytałam ze Angel była w szpiatlu:-( mam nadzieje ze wszytko juz dobrze. Uściski dla niej:-*

A przez te 1,5 tyg tak się rozpisałyscie ze szok:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam piątkowo - syn sprawił mi niespodziewajke i wstal o 8 40 ;] wyspalam sie jak nigdy ;] zjeldismy śniadanie i teraz sie bawimy ;]

dziewczyny - mam pytanie dotyczacego krzyza (koledowego nie anatomicznego)-poniewaz w tym roku chce wpuscic kolede (zeby ni emiec problemu ze chrzsztem drugiego dziecka,komunia nataniala itd) nie mam krzyza takiego na stol w ogole nie mam krzyza w domu, od mamy sie dowiedzialam (jak chcialam wziasc z domu rodzinnego krzyz) ze krzyz trzeba samemu sobie kupic bo jak sie od kogos dostanie to oznaczac bedzie ze nosi si enie tylko swoj los ale i osoby od której sie dostalo ow krzyz -słyszala ktoras cos o tym ?

pogoda do dusyz mi sie nic nie chce ;/ bleh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry