Kasiurek1983
Fanka BB :)
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Opina się ładnie na brzuchu:-). Przy okazji znalazłam w szafie super czerwoną tunikę, o której zapomniałam. Teraz by mi się do niej jakieś wąskie dżinsy przydały
. I jakiś kremowy sweterek, hmm. Chyba muszę zapowiedzieć mężowi zakupy na weekend
.
...jak codzień...o 4 w nocy zjadlam ciastko w drodze do wyrka i dziecko sie rozkopało na dobre

mam białe-lekarz mowi ze to normalnetzn masz uplaty takie biale czy przezroczyste jak ja ? :>
hej! az tak zle?:-(Witam.
nie jestem w stanie was nadrobic.Powiedziałam zę ide na zwolnienie więc swojego dzisiejszego dnia nie skomentuje.![]()
gdybys miala to lekarz by wiedzial pewnie!No to ładnie jak mam grzyba

niee no ja od mamy zawsze lykam kilka lykow bo lekarz powiedzial ze krzywdy nikomu nie zrobie przez upaplanie buziuchny w winkuMaMicurina a ja... Maniaczka win... ale zrobiłam łyczka jak już otworzyłam :-)
....po trochu oczywiscie
osz tyWłaśnie przymierzyłam moją 'wigilijną' sukienkę z zeszłego roku i dobra jest.
-zazdroszcze:-)...ja z malego 36 jestem juz na roz 38 regularnym i nie ma szans zebym przecisnela cos przez szanowny tylek i brzucho
dobrze, że to juz za Tobą i oby więcej ten ból fizyczni (i psychiczny) Ciebie juz nie spotkał 
tricia mnie do stroju wigilijnego z przed roku przydała by się tylko figura z przed roku

tylko w tym roku bardziej wpiszemy się w tematyke świąt - do wyboru bałwanki, bombeczki 
). A ja we wtorek musze smignąć do lekarza, bo znów cos sie wylęgło - normalnie nie mam juz sił...
Ja serwetki jaknajbardziej macham, praktycznie każdą zrobię i każdy rozmiar, ale jak do takiego typu prac to wydaje mi się, że bardziej opłaca się lumpki szturmować, bo za grosze można kupic fantastyczne serwetki
nie wiem czy siostra tych serwetek na jeden raz nie uzywa, a wiadomo jak ciekawy wzór, to najczęściej czasochłonny i wtedy koszt serwetki większy
poza tym, póki gorączki nie ma, niech ma kontakt z zarazkami - i tak juz mniej choruje, jedynie katar jak już, więc nie jest źle