Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i bele pierdoły a portfel pusty
;-)), mezowi dokupilam krem do buzki bo jeszcze dzis mi na skype sie skarzył , ze ma mega sucha skóre ostatnio wec znalazlam nivea dla mezczyzn nawilzajacy. Dziadek jak zawsze dostanie standard - kawe, cukierki i lakocie ale zapakuje mu to w kosz zeby jakos fajniej wygladalo ;-) Siostra perfum z f&m dostanie i kosmetyczke z kosmetykami, tego jej zawsze za malo ;-) Ehh i co.. nie wiem czy cos kuzynowi i kuzynce malej kupowac, beda jeszcze ich dziadkowie od strony cioci dostana sporo, a mozna zawsze sie podpiac do tego co mama im kupi.. A samej mamie cos sie z siostra zloze .. Kaszana z tymi prezentami
ah i to jeszcze bez rozkow i kocykow bo to od innego sprzedawcy chce.. ah jo..tez mam i polecam:-)Dokładnie :-) Wogole coza cena! Kiedys juz mi sie marzylo nawet do przyslowiowego sniadanka do wyrka, a do lapka, jedzenia, pisania, moze faktycznie do dzidzi..nie no supertestuje caly wieczor i rewelka
![]()