reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Trochę tu ostatnio czekoladowo, to i ja sobie pozwolę - zgaga i tak mnie już dziś męczy (zapewne po bułeczce z miodkiem), więc co za różnica - zajadam się jogurtową...

u Was też tak ponuro?? Masakra jakaś... :( dopiero 14 a ciemno jak by było 16 :( Ja byłam w pracy, zaniosłam zwolnienie, posprzątałam w szafce, zabrałam rzeczy do prania... Teraz trzeba by sie zabrac za jakiś obiad, skoro już jestem na wolnym to powinnam gotowac... :D Dziś w planie sznycle, ziemniaczki z cebulką i sałatka z buraków (to tak a propos aniemiii)...
czarny humor mnie dopadł... masakra....

ja dzis leniu****e - rano nie wstalamnawet M. kanapek zrobic :) a ze mi z nosa cieknie jak nie wiem to wstalam zjadlam i jeszcze poszlam do lozka i dopiero o 12 wstalam :zawstydzona/y: bo ktos dzwonil do drzwi ale nie wstalam bo moja pizama jest mega gola wszystko mi przeswituje i nie zdazylam sie oragnac...
pogoda dzis ladna ale nie chce wychodzic bo czuje sie chora... obiadu tez nie mam :)

Hehe w szpitalu jak lezalam i maz polozyl mi glowe na kolanach, glaskalam go i odkrylam jego pierwszego siwego wlosa :-D A sie poplakalam , moj biedny wszystko przezemnie 26 lat za miesiac niecaly a tu taki dlugi siwulec :sorry2: U mnie sie nie dowiem poki nie wejde w wiek kiedy na calej dlugosci odrosty beda biale hehe ;-)

Dostalam wypis ze szpitala wkoncu i jak nie bylo konkretow to nie ma ;/ Zostawili ta wstepna diagnoze co byla, a nie ma na nia potwierdzenia i dobrze bo byla wyrokiem :( Wiec mogli nie wiem zmienic, skoro nic na to juz nie wskazuje, nie wiem..bez sensu..

Postanowilam natomiast na allegro kupic czesc wyprawki- od tego jednego sprzedawcy jakies cązki, grzebyki, termometr, tetry itp Widze, ze juz nie nadaje sie na łazenie po sklepie, a bedzie pewnie coraz gorzej wiec szkoda sobie glowe zawracac takimi pierdułkami skoro mozna taniej i naraz kupic na all ;-)
Itak sporo tego zostanie do kupienia tam..

Mam dzis ochote na placki ziemniaczane, jej..staram sie oszczedzac ale nie zawsze wychodzi :zawstydzona/y:
Pocieszam sie, ze wroce do UK i bede musiala wszystko sama kupic i przygotowac to juz skonczy sie takie rozpasanie hehe ;)

czy Wy zawsze musicie sie tak uaktywniac jak odchodze od kompa ;-)

Manta- witaj! fajnie, ze wrocilas!
masz calkowita racje z ta dieta cukrzycowa, tez mi gin mowil o tym smazonym, ziemniorach itp, ale jakos sie nie skupialam nad tym i nie spamietalam, choc moze powinnam, bo teraz jak patrze, ze to moje dziecko juz takie wielkie wyszlo, to faktycznie takie troche cukrzycowe chyba:baffled: podobno mamy cukrzycowe rodza niezle klocki:baffled:
chyba jednak zaczne bardziej patrzec na to co jem, choc wkurza mnie to, bo na zdrowa diete to trzeba miec 'zdrowy' portfel!

a w ogole mam w***** jakiegos....czemu ja sie wkurzam dziwnymi ludzmi to nie wiem, chyba przez ta ciaze, zamiast brac na klate takie pierdu- pierdu, to ja sie przejmuje :wściekła/y:

Kasiurek- ładny masz ten cukier! i widzisz jedno zmartwienie mniej :tak:

mini- sorry, ale w tym zaintrygowaniu odnosnie mojego dziwnego porodu itp, Cie zostawie, bo nie chce mi sie juz 'rozwodzic' nad tym co pisalam tu juz z milion razy, dolek jakis lapie, sorki :sorry2: nie bede juz o tym pisac, myslec, nakrecac sie, co ma byc to bedzie, ale chcialabym, zeby juz byl jakis kwiecien czy maj i miec to wszystko za soba:sorry2:
kuswa jak jazda na karuzeli; jeden dzien gitowo-euforia, drugi- zadzwoni ktos ze swoimi madrosciami i spitoli Ci kuswa caly dzien :angry:

zrobilabym sobie kawe, ale juz jedna z rana wypilam, a teraz i tak mam cisnienie z 200 chyba, to pojde moze cos porobic....choc ja tak mam, ze jak mam nerwa to jestem taka do kitu, bez zycia, siadlabym i rozmyslala o zyciu:-(

aaa nie bede smecic, spadam

ahaaaa Pinula- i bardzo fajnie, ze jestes w koncu na wolnym! wiesz jak nam to przeleci teraz, jeszcze te swieta, sylwester i fruuu zaraz porodowka, mnie juz tak pedzi tydzien za tygodniem, ze w szoku jestem.
odpoczywaj, rozpieszczaj meza i siebie, ot co!!

ajako - ja tam dostałam też radę w szpitalu na oddziale u mojej mateńki... co do cukrzycy - posłuchać co gada gin. ale stosowac sie do zalecen diabetologa. Także ja cukrzycowe rady mojej gin biore z przymrużeniem oka. Jutro mam znowu spotkanie w poradni diabetologicznej i od A do Z sie dowiem wszystkiego. Ale co prawda to racja - dieta cukrzycowa nie polega tylko na wyeliminowaniu cukru :)
a te nastroje dziwaczne najlepiej uznać za oznakę zdrowia w ciazy:P ja juz się przyzwyczailam do popadania ze skrajnosci w skrajnosc. hehe... moj Luby tez to dzielnie znosi;p
-----------------------------------

idę się ruszyć kobity troszkę, bo zaczynam drętwieć od tego siedzenia na tyłku. Wracam do was jutro po południu.

cześć i czołem!:))))

zrobilam swoje mega prasowanie i co gdzie mam to wsadzic?ten ....grzyb mnie wyprowadzi zaraz i osiwieje, a tak ladnie posprzatane mialam to mam teraz burdel, nic czekam na m niech mi ogarnie sytuacje

Ajako -ale tweoj syn nie jest wybitnie duzy i to na pewno nie przez cukrzyce !!! bo ty przeca kolo 30 tc jestes ! a ja w 31 mialam syna dwu kilowego i nie bylam w cukrzycy tzn jej nie mialam w ogole ;> wyobraz sobie ile by mial jakby do 38 dotrwal !

reklama
zapomnialam - je ktoras z was DHA osobno w kapsułkach ?
ja niby mialam jesc bo ryb nie raczę ale jest tego w witaminach moich full wiec nie biore

cześć dziewczyny :)
MaMiucurina jak Ty to robisz, że tak wcześnie wstajesz??:-)
otwieram oczy, leze , stwierdzam ze juz nie zasne i wstaje:-):-):-)...ale ja nigdy nie bylam spiochem :tak:

Kupilam sliczne ozdoby dzis w Home&You...która ma możliwośc polecam-sliczne rzeczy mają :tak:

Angel,to generalnie twoja choroba jakas nieodkryta tak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry