Hej kobitki! Ale dziś produkujecie, a ja nie mam coś weny do pisania
Bozienka Ty to kolanka zaciskaj, zęby na Twojego M też, a najlepiej to olej wszystko dookoła i ciesz się ciążą

w ciąży stres niewskazany, a w Twoje sytuacji, to juz całkiem powinien być zakazany ;-)
Amandla ja ganiam często w dzień i minimum raz w nocy (czasem po 3-4 razy). Jestem tym zaskoczona, bo w pierwszej ciąży to nawet pod koniec tak często nie ganiałam jak teraz
Atomówka z tym USG to może byc tak, że jedna osoba robiła Ci USG i zapisywała fotki z pomiarami a druga, która lepiej się zna, będzie robiła opisy do tych fotek?
ja jestem ciekawa czy odstanę polecenia że mam brac witaminy, bo póki co wyniki mam ksiązkowe (az się zdziwiłam, bo robiłam tez jakoś z początkiem roku i były o wiele gorsze). Zawieruchy remontowej ciąg dalszy - na szczęście bałaganienia juz dużo raczej nie będzie, bo dziś szwagier zaczął kłaść płytki na ścianę, a teraz M dalej kładzie - mam nadzieję, że juz bliżej niz dalej końca remontu...
Jutro w końcu puszczam mała do przedszkola - już z nią o wiele lepiej, czasem coś jej z nosa jeszcze pocieknie, ale tragedii nie ma. Ja za to zasmarkana chodzę i w nocy spać przez to nie mogę... A po południu na dodatek zaczęła mnie boleć głowa... zaraz uciekam do łóżka, może corka da mi dzisiaj pospać
Miłego wieczoru :-)