reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Atomówka, Jacek Pulikowski jest autorem wielu sensownych książek o tematyce "ona i on ", o dogadywaniu sie wzajemnym. Może jakieś warsztaty psychologiczne, jakieś lektury? Walczcie, kurde, o siebie nawzajem, facet ma być Twoim ochroniarzem i kapitanem statku, na którym płyniecie! Kierunek" mamusia" źle mi pachnie, ale to już może nie do komentowania.
Ja uważam, że właśnie o Was oboje trzeba dbać najbardziej, pewnie część z Was się nie zgodzi, ale jeśli jest dziecko, to ono ma PRAWO do wychowywania przez oboje rodziców. A najlepiej, żeby ci rodzice nauczyli się wcześniej dogadywać ze sobą w sytuacjach trudnych... Więc dbanie o związek jest pośrednio - w dłuższej perspektywie- dbaniem o dziecko!
Sorry, może uznasz ,że marudzę, ale zachęcam Cię do walki, nie do olewania sprawy. I żebyś jego też nastawiała" ku związkowi" - do pracy nad nim, szukając rozwiązań budujących, a nie najłatwiejszych.

reklama
atomowka widze ze masz problem z facetem ja go tez mam ledwo wrocilam ze szpitala i odrazu dostalam bialej goraczki a takie uciekanie do mamusi niewrozy wam dobrze moja tesciowa buntuje mojego zeby mnie zostawil ze to niejego dziecko itd wiec twoja tez moze taka mam rade dla ciebie i wiem ze to skutkuje wiem po swoim bo pare miesiecy temu sie rozstalismy chwila odpoczynku nikomu niezaszkodzi ale jezeli juz niemozesz wytrzymac zadzwon do niego ze chcesz ustalic pare spraw odnosnie utrzymywania jak narazie ciazy (bo to jego obowiuazek) a potem utrzymanie dziecka chlop sie wystraszy i bedzie cie przepraszal a wtedy powiedz mu ze takie uciekanie do mamusi niepomoze wam i ze jeszcze raz ucieknie a to bedzie koniec bo ty potrzebujesz wsparcia a nie tchurza takie jest moje zdanie ale cokolwiek bys niezrobila zawsez wiaze sie to z ryzykiem wiec trzeba przemyslec wsyztstkie za i przeciw :) trzymaj sie kochana a chlopem sie nieprzejmuj wroci jak pies na kolanach i bedzie blagal o litosc :)

Doris to ja nie wiem czemu kazała mi tydzień na wyniki czekać? Powiedziała,że to jest inne USG niż wszystkie i musi to specjalista obejrzeć, nie wiem, może myślała,że ja też ten test z krwi będę robiła?

Dzięki jeszcze raz za wszelkie rady co to mojej sytuacji z TZ
Postaram się walczyć, we czwartek widzimy się na USG to mu powiem co o tym myślę, ale tak na spokojnie

Bozienka24 to nie zaciekawie z ta Twoja hemoglobina.
Ja tez nie za bardzo mam apetyt mimo ze nie wymiotowalam wogole to mnie odrzucalo na poczatku wogole na jedzenie do tej pory nie nawidze zapachu smazonej ryby!!!Masakra.

reklama
Witajcie. Dawno tu nie zagladalam bo szczerze mowiac narzucacie takie tempo dyskusji ze nie wyrab9iam na zakretach ale teraz postanowilam troche nadrobic :) U nas poki co z dzidziusiem ok. Brzuch rosnie :) Dosstałam zwolnienie z pracy i nadrabiam zaleglosci zwiazane z domem i strasza corcia. Z objawowo ciazy to ustapily mdlosci chociaz ostatnio maz strasznie szybko prowadzil i niestety nie wytzymalam tak mi sie w glowie zakrecilo.

Dziewczyny, czy znacie juz plec waszych dzieci? Ja jeszcze nie ale u mnie na plac zabaw przychodzi taka kobietka ktora termin ma na 4 marca bodajze i zna juz plec i a brzuch ma tak duzy ze myslalam ze to juz gdzies z 5 miesiac :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry