Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja tez chyba ze sie opije, ale ogolnie mam miej miejsca pod biustem ale w dole brzucha wiecej haha ;]kasiurek ja mam podobnie, ale ja to widze roznice bo juz 3 czy 4 dzien nie musze w nocy na sisi biec :-)

kurde - ja mam jeszcze mijsce miedzy cyckami a brzuchem na 4 palceJa już po dwudniowych urodzinach Bartka - dużo roboty ale miło było, cały dom zawalony nowymi wielkimi koparkami, smieciarkami i Tirami. U nas choinka od 2 dni stoi i wszystkie lampki, lampeczki, mikołaje, świeczki, stroiki powieszone. Bo my wyjeżdzamy na świeta w czwartek i Bartek by w ogóle nie miał świąt w domu, więc postanowiliśmy w tym roku wszystko zrobić dużo wcześniej, A sprzątanie z myciem okien to u nas co miesiąc. A odkurzanie i mycie podłogi codziennie bez dnia przerwy - przez mega lniejące mopsiki![]()
Ja nie mam ani milimetra miejsca między cyckami a brzuchem - u mnie cycki leżą na wielkim brzucholu
Jutro lecę do szpitala na madalińskiego na rozmowę o moim planowanym cc, a w wtorek do IMiD do kliniki wad płodu sprawdzić serce małej. I nie mam pojęcia gdzie jest jeden i drugi szpital![]()