Perelandra
Fanka BB :)
to ja mam akcję pierniki znowu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a wiecie co zauwayzlam z ebrzuch mi sie dziwngnał tzn podniosl z nad łona juz tak nie dynda ale pod piersiami juz mniej miejsca jakies 4-5 palce jaks ie dlon przylozy
tylko gorzje jak maluch kpnie mocno - bo może kubek przewrócić
mi brzuszek zaczyna się tyz pod stanikiem i leci w dół, a jak mam koszulę nocną, to muszę sobie ją pod brzuch podkładac, żeby mi się do ud nie kleił
no ale ja z wielorybków jestem ;-) jutro tradycyjna fotka będzie - pewnie róznica ogromna...
a w tym tygodniu musi złozyć i przymocowac do ściany regał i półke do pokoju Dobrusi 

. Loty przez Atlantyk w siódmym miesiącu ciąży wcale nie są męczące. Bardziej się wymęczyłam kiedyś jak z okresem leciałam:-). Spałam jakieś 1,5 godziny w samolocie i 2 godziny potem w dzień, ciekawe jak jutro mi się da zmiana czasu odczuć. Nażarłam się kabanosów, największa ciążowa zachcianka wreszcie doczekała się spełnienia
. A w kartonach ze starymi ciuchami znalazłam pasujące na mój brzuch kurtkę zimową i płaszcz, więc dobrze, że nic nie kupowałam. I jeszcze wygrzebałam sukienkę i parę Tshirtów;-). Aż dziwne, że ja tyle ciuchów z miejscem na duży brzuch miałam.
. Może jutro nadrobię.
) pomalowalam pazury, zrobilam brwi i wyprostowalam wlosy... teraz zastanawiam sie co zjesc ...
( wogole dopiero patrzac w necie odkryłam tą nazwę
) Ależ mnie drażnią..
, wiem, wiem łatwo powiedzieć
wrrruuuu i jaka cena ! :-) CHYBA zaryzykuję.witam wieczornie, patrzcie co znalazłamStrona główna - Wina bezalkoholowe.pl
ciekawa jestem jak smakują![]()
witojcie!Witam z Polski.