reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam!
Bozienka ale fanie czytac takie radosne Twoje posty :-)

Perelandr pierniki mówisz? Ja chyba jutro będe dopiero działac, ale zrobię te co szybciej do jedzenia się nadają - w zeszłym roku piekłam juz na początku grudnia...
Super wianuszki porobiłas! Mi się marzą, ale nie potrafię zrobić...

a wiecie co zauwayzlam z ebrzuch mi sie dziwngnał tzn podniosl z nad łona juz tak nie dynda ale pod piersiami juz mniej miejsca jakies 4-5 palce jaks ie dlon przylozy

no ja na brzuchu to kubek mogę sobie stawiać i o cycki opierać jak siedzę :-D tylko gorzje jak maluch kpnie mocno - bo może kubek przewrócić :rofl2: mi brzuszek zaczyna się tyz pod stanikiem i leci w dół, a jak mam koszulę nocną, to muszę sobie ją pod brzuch podkładac, żeby mi się do ud nie kleił :sorry: no ale ja z wielorybków jestem ;-) jutro tradycyjna fotka będzie - pewnie róznica ogromna...

Vilandra mam nadzieje, że nasi M sie w końcu sprężą z remontem - ja mojemu juz ultimatum dałam - do 3 Króli ma skończyć łazienkę, potem rozbieramy choinkę i lecimy z pokojem - tu tez będzie mieć motywację, bo do kolędy musi zdążyć :-p a w tym tygodniu musi złozyć i przymocowac do ściany regał i półke do pokoju Dobrusi :tak:

my dzis pół dnia u teściów, potem mnie zmmogło to sobie krókie drzemki łapałam, zaraz musze jeszcze kolczyki wycenić i popakować, bo M obiecał dziewczynom do pracy przynieść - mam nadzieje że trochę się ich sprzeda, do tego bierze paterę i miseczke co wczoraj skończyłam... jak dobrze pójdzie to będzie w sam raz na chuste dla malucha :-)

jutro jeszcze mała zostawiam w domu, bo prawie wszystkie dzieci jadą do miasta na salę zabaw, a ja wolałabym, żeby unikała na razie tłoku - bo tylko tego by brakowało, żeby tuz przed świętami mi się rozłozyła...

miłego wieczoru

Bożenka my też już mamy choinkę :-)A miała zostać przełożona do piątku ale uparłam się:-)Jutro będę do lekarza dzwonić po południu to może dowiem się czy będzie to usg przed świętami.
Kurcze ostatnio mam jakiegoś pecha znowu odebrałam z domu upomnienie za coś co zapłaciłam z 3 miesiące wcześniej muszę to wyjaśnić:wściekła/y:
Moje dzieciaki wieszały ozdoby przy czym moje młodsze poryczało się jakiś bunt ma i ciągle wymusza i wyje o wszystko.Mam nadzieje ze mu to szybko minie bo jakoś cierpliwości nie mam ostatnio a on nawet słuchać nie chce.I nie potrafi sie cieszyć z prezentów jak by mu wszystko się należało (mały egoista mi rośnie):-(

Witam z Polski:-D. Loty przez Atlantyk w siódmym miesiącu ciąży wcale nie są męczące. Bardziej się wymęczyłam kiedyś jak z okresem leciałam:-). Spałam jakieś 1,5 godziny w samolocie i 2 godziny potem w dzień, ciekawe jak jutro mi się da zmiana czasu odczuć. Nażarłam się kabanosów, największa ciążowa zachcianka wreszcie doczekała się spełnienia:-p. A w kartonach ze starymi ciuchami znalazłam pasujące na mój brzuch kurtkę zimową i płaszcz, więc dobrze, że nic nie kupowałam. I jeszcze wygrzebałam sukienkę i parę Tshirtów;-). Aż dziwne, że ja tyle ciuchów z miejscem na duży brzuch miałam.

I nawet nie mam czasu poczytać dzisiejszych postów:no:. Może jutro nadrobię.

tricia witaj w Polsce :-) szykuje się domowe Boże Narodzenie

dziewczyny remontowe u nas w domu też będzie remont po nowym roku, brat ma przyjść robić jeden pokój, bo mama sobie zażyczyła... już się boję czy zdąży do marca, bo wiecie jak to jest z ekipą rodzinną... :baffled:

witam wieczornie , widze spokoj tu dzis :tak:

wszystkie juz choinki ubieracie ?
perelandra- ja tez jeszcze nie mam krzaka i chyba dopiero w piatek pojedziemy kupic :eek:

ja spedzilam dzien na dopieszczaniu siebie, pogolilam sie ( krew sie lala... juz nie taka latwa sprawa z tym goleniem:eek:) pomalowalam pazury, zrobilam brwi i wyprostowalam wlosy... teraz zastanawiam sie co zjesc ...

Ojej ja uwielbiam czuc magie świąt... nie kumam jak mozna w Wigilie dopiero ubrac drzewko, my kochamy cieszyć się nią chociaz chwile dłużej przed Świętami ;-) PO to wkoncu juz po Świętach hehe ;-)

A mi dokuczają ostatnio co rusz te zakichane "pypcie" na języku :wściekła/y: ( wogole dopiero patrzac w necie odkryłam tą nazwę :-D ) Ależ mnie drażnią..

No i ciągły głód.. Cholera jasna.. Jak przybierałam dotychczas to każdy mowi, ze w brzuch - a jadłam normalnie, rosłam bo taka moja ( i młodego ;) ) uroda. A teraz sie boje, ze sie zacznie.. Ale ja non stop jestem głodna od jakiegos czasu :(

Angel musisz sobie znaleźć jakieś "zapychacze" zdrowe :-p, wiem, wiem łatwo powiedzieć
kamila mam nadzieję, że uda się wcześniej z tą hoinką i tak jak pisze Angel będzie można się nią nacieszyć; a co do golenia, to poważnie się zastanawiam nad wizytą u kosmetyczki i drastycznym sposobem "woskowania", zwłaszcza, że u nas w szpitalu każą do porodu przynieść 2 zwykłe żylety i golą :crazy: wrrr

a no i dziękuję wszystkim za skomplementowanie moich wianeczków-tak jak pisałam-mała rzecz, a cieszy :-), każdy ma swój stały sposób na przygotowania świąteczne, ja się zajmuję takimi bzdurkami

reklama
witam wieczornie, patrzcie co znalazłam :D Strona główna - Wina bezalkoholowe.pl
ciekawa jestem jak smakują :)
uuuu i jaka cena ! :-) CHYBA zaryzykuję.

Witam z Polski:-D.
witojcie!:-D

Angel
a owoce jesz?

Ja narazie nie narzekam z jedzeniem...w nocy spie wiec tez nie wiem co to podjadanie.
Wczoraj caly dzien leniuchowalam a dzis musze zawiezc L4 do pracy i takie tam *******y pozałatwiac jeszcze przedswiateczne-milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry