ivi
uzależniona;) // I.2010
cześć laseczki
u nas weekend bardzo bardzo pracowity, a dziś od rana przykra niespodzianka - Tymek ma gorączkę i bardzo brzydki kaszel
muszę go do lekarza umówić, shit
Wigilia w przedszkolu nas chyba ominie....:-
-(
Angel - ja też non stop głodna od paru dni. Co chwile jem, niezależnie co zjadłam chwilę wczesniej.. Wczoraj się wkurzyłam na to podjadanie i pokroiłam sobie marchewkę w "chipsy" i tym się opychałam
przynajmniej marchewka to nie owoce (bardzo słodkie i w gruncie rzeczy, tuczące) i nie ciasteczka (mąka i tłuszcze). Wiec mam nadzieje, że uda mi się w ten sposób "oszukać" głód...
u nas weekend bardzo bardzo pracowity, a dziś od rana przykra niespodzianka - Tymek ma gorączkę i bardzo brzydki kaszel
Angel - ja też non stop głodna od paru dni. Co chwile jem, niezależnie co zjadłam chwilę wczesniej.. Wczoraj się wkurzyłam na to podjadanie i pokroiłam sobie marchewkę w "chipsy" i tym się opychałam
Super że lot tak łagodnie przebiegł ... kabanosy mniaaaaaaaammmmm 
. A wracamy dopiero 8 stycznia, mam nadzieję, że mi brzuch bardzo nie urośnie do tego czasu.
( wogole dopiero patrzac w necie odkryłam tą nazwę
) pomalowalam pazury, zrobilam brwi i wyprostowalam wlosy... teraz zastanawiam sie co zjesc ...