Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedy wybieracie chrzestnych? i jaka u was tradycja znajomi czy rodzina?
u mnie - w rodzinie tradycja ze znajomi u meza ze rodzina i tak synekma moja przyjaciolke i kuzyna meza za chrzestnych, a cora chcemy prosic mojego kumpla i kuzynke meza ;]
nie przejmuj sie koszmarami to tylko snyWitam :-)
Kolejna noc z koszmarami![]()
Mój M wczoraj wrócił po 21 z pracy z.... choinką![]()
,ciesz sie choinka
zdrowka dla panicza. lepiej ze przed swietami niz w wigilie czy boze narodzenie mialabys sie jeszcze stresowaccześć laseczki
u nas niezbyt fajnie.. idę dziś do lekarza i tym razem raczej bez antybiotyku się nie obejdzie.

tylko na sygnal do meza:-( dzis juz musze doladowac!
dzis sroda, mam jeszcze tylko jeden dzien, a musze jeszcze wyruszyc na jakies zakupy, nie wiem jak to zrobie.
ale wczoraj juz byl dzien....no apogeum, jakis meksyk cholerny! mam nadzieje, ze jakos sie wszystko , łacznie ze mna naprostuje i odetchne na te swieta.
moze sie te 'biale' swieta jednak udadza...
oczywiście za jakiś czas nie omieszkamy się odwdzięczyć 
lastpetunia dziadkowie są mistrzami w robieniu prezentów :-)
U mnie malutka będzie miała dziadków tylko z jednej strony, ale nie wątpię, że zasypią ją prezentami za 10
Lepiej mieć jednych, którzy kochają niż babcię, która nazywa ją "bękartem"oczywiście za jakiś czas nie omieszkamy się odwdzięczyć
![]()
Co ta moja córcia winna sama się na świat nie pchała :-( Czasem to takie przykre, ale odizoluje ją skutecznie od tych ludzi. Nikt mi nie będzie dziecka wyzywał