reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Amandla dokładnie... ja się teraz wściekłam, bo skoro oni tacy mądrzy to mogłam po prostu kupić jakieś o wiele droższe i fajne prezenty dla rodziców a rodzeństwo sobie pominąć i w przyszłym roku się wycwanię i tak zrobię. Kupię tylko małej i rodzicom o:no:

reklama
no własnie Lina ja mam problem :/ bo mam tylko tatę a on poleciał na swieta do mojej siostry do Anglii, tamten dom stoi pusty a iśc do niego też lipa bo sama będe siedziec? :// ehhh tak źle i tak niedobrze. Muszę wystrzymać do 15 aż maż wróci z pracy i wtedy pijedziemy na zakupy wiec nam troche zejdzie a tak to pozostaje mi komputer, tv, pies i zamknąć się w pokoju i udawać że źle się czuje to wtedy dadzą mi spokój :)))

lastpetunia dasz radę do 15 jeszcze trochę ;-)

A mi wczoraj mamusia wróżyła z pierścionka co się naśmiałam to moje:-D Wychodzi mi pierwsza córcia, później synek :tak: a najlepsze, że niby wyjdę za mąż w wieku 26 lat hahaha to niby w przyszłym roku :-D tak na pewno się sprawdzi ciekawe za kogo, chyba czas się przejść do biura matrymonialnego :-D

hahaha my też z mężem się śmiejemy bo w tamtym roku na Sylwestra robiliśmy ze znajomymi impreze i było dobre 30 osób i przez godzine sobie wróżyliśmy właśnie z obrączki koleżanki czy kolegi i nam za każdym razem wychodziło że będziemy mieć tylko 1 dziecko i będzie to syn a tu proszę dziewczynka będzie :))

troche oddetchnelam ;]

co do prezentow to my sie umowilismy ze symbolicznie do 50 zyla co i tak lasna sumka sie zebrala bo do obdarowania
moi rodzice
tescie
siorka
maz
ja
i dzidz a wiadomo ze mezowi za 50 zyla nie kupie prezentu jak ja sama sobie zazyczylam szczoteczke do zebow el

reklama
lastpetunia no co róż teraz w modzie u mnie by też tak było :tak:

Kasiurek1983 u mnie dzidzi nikt prócz moich rodziców nie bierze pod uwagę :wściekła/y: do narodzin to tak jakby jej nie było:no:
kochana u nas tez !!!! ja mowie o synku co na swiecie ;] a dzidziol w brzuchu jeszcze sie obłowi ;]

kiedy wybieracie chrzestnych? i jaka u was tradycja znajomi czy rodzina?

u mnie - w rodzinie tradycja ze znajomi u meza ze rodzina i tak synekma moja przyjaciolke i kuzyna meza za chrzestnych, a cora chcemy prosic mojego kumpla i kuzynke meza ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry