reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej :) jak to ładnie nusia określiła - BRZUCHATKI :)

ale wzruszajace historie naskrobałyscie wczoraj, az łezki sie kręca :)
u mnie tez biało, nareszcie pieknie za oknem :-)oby sie utrzymało chociaz do wigilii!
śniadanko i lece do pracy.....wrrrr... chce to juz miec za soba :wściekła/y:

reklama
Witam :-)

Kolejna noc z koszmarami :confused2: ale Święta coraz bliżej!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) znów mi się chora Mama śniła - wstałam zryczana - i tekst taty "oby do Świąt wytrzymała" :-(:-(:-( no spłakałam się jak głupia ale już powiedziałam M i Wam i sen się nie ma prawa spełnić :-)

Mój M wczoraj wrócił po 21 z pracy z.... choinką :-D:-D:-D śliczną gdzieś na wiosce wychaczył w jakiejś nie znanej szkółce - za całe 30 zeta - pod auchan podobna (brzydsza) chcieli od nas 130 ;-) dumny z siebie jak paw, że tyle zaoszczędził :-):-):-):-) a poza złymi snami wszystko super :-) Mała Mamusie kopie = mama szczęśliwa :-)

cześć laseczki
u nas niezbyt fajnie.. idę dziś do lekarza i tym razem raczej bez antybiotyku się nie obejdzie. Młody non stop gorączkuje, co chwile muszę zbijać 38-38.5st, do tego potworny kaszel który go aż dusi.. :( zobaczymy co powie lekarz...

u nas tylko przymroziło i jest oszronione od przymrozku :) ale śniegu na razie nie widać... ciekawe czy spadnie do świąt ?:)

udanego dnia dla każdej!

Witam marcu kochany!!!!

ina- ja dzis tez noc do duszy ;/ nie umialam zasnac a jak zasnelam to mi sie snily jakies pierdy ze jestem wymeczona potem , snilo mi sie ze brzuch mnie boli i okazalo sie prawda bo musialam isc na wc -wiecie nie siku ;. tez tak macie ? potem snilo mi sie ze glodna jestem i to bylo prawda ale nie chcialo mi sie dupy z łozka zwlec a na kolacje zjadlam tylko granata i pomarancza bo nie mialam ochoty na nic innego

teraz z mlodym drugi dzien z rzedu jemy parowki hahah, i chyba po snaidnaiu mlodemu malo edukacyjnie wlacze tv a ja pojde kimac bo czuje sie jak kon po westernie albo wymuldany tofik (odpowiednie podkreslic) ide dalej czytac co tam popisalyscie

Ivi oby lekarz miał dobre dla was wieści... Biedny Tymek... trzymam kciuki co by to nic groźnego nie było :tak:

Kasiurek Ty przestań z tymi parówkami :-) i tak Tuni nie przebijesz :-D;-) a że mało edukacyjnie - zawsze można bajki edukacyjne włączyć :-):-)

Kasiurek - przy obecnym stanie Tymka bajki u nas lecą prawie non stop ;) ale co zrobić jak marzę o odrobinie "chwili dla siebie" po kiepskiej nocy i dniu, a on chory i marudny? :( także nie miej wyrzutów sumienia i śmigaj dospać :)

Witajcie! Sorry, że się nie odzywam, ale pamiętam o Was! U mnie wciąż trochę nerwowo, ale wciąż jest nadzieja, że będzie lepiej. Sytuacja na pewno się nie wyjaśni przed świętami, więc pozostaje mi przełączyć się w tryb oczekiwania i zacząć przygotowania do świąt.
Jestem okropnie zmęczona ostatnio - chce mi się spać w dzień, czego nigdy nie miałam, bo śpię w dzień tylko jak mam gorączkę. Ostatnio na badaniach miałam niskie ciśnienie, więc może to jest przyczyna, a drugie to nerwowy tryb życia ostatnio.
W Warszawie wieczorem posypało trochę śniegu - malutko, ale tak fajnie zimowo się zrobiło. Mógłby śnieżek poleżeć do świąt, ale obawiam się, że nic z tego. Dzisiaj mam trochę jeżdżenia po mieście - muszę poodbierać zamówione prezenty. Choinkę kupimy dopiero w piątek - wszystko w tym roku na ostatnią chwilę...
Życzę wszystkim miłego dnia!

dziewczyny dziekuje ;] ja sie boje ze mlody sie nauczy ogladac bajki non stop bedzie przekichane bo wiaodmo zlych nawykow czlowiek uczy sie syzbko ;/

ale nie daje rady mam lezec a w wiekoszosci siedze lub w garach stoje a parowki z lenisttwa zorbilam najsyzbciej sie robi w porowaniu do kanapek - odkrawania skorek i calej reszty !!!
ale widze ze mlody nie oglada bajek poszedl spa meczyc ...tzn pies jak ma dosc przychodzi do mnie i spokoj wiec niech go syn meczy a co nie moze miec zycia sielskiego

ja jakos tych siwat nie cuzje moze dlatego ze nic nie robie orpocz prezentow, mamcia moja kochana wsyztsko robi za mnie- a my na gotowe ahhhhhh zal mi jej ale za rok to my robic bedziemy wigilje odwdzicze sie jej a co ;] taki plan mam

dobra ide polezec lub sie kimnac zoabcze na co mi syn pozwoli

milego poranka kochane

reklama
Witam się i ja jeszcze z łóżka :-), zaraz muszę podnieść te swoje 4 litery i posprzątać mieszkanko. Wczoraj z mężem robiliśmy pierniczki, straaasznie dużo tego wyszło. Dzisiaj ma przyjść do nas popołudniu szwgierka z prezentami, nie spędzimy razem Świąt, więc teraz się wymienimy. Dobrze, że choinka już czeka. Miłego przedświątecznego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry