inamorate
marcóweczka 2012 :)
ivi podam go w momencie gdy będę pewna, że sąd pozbawi palanta praw rodzicielskich, a na to trzeba podobno odczekać jakiś czas i udowodnić, że się nie interesuje a z tym większego problemu nie będzie
Narazie będę sobie spokojnie żyła i jakoś wiązała koniec z końcem niech sobie durny myśli, że odpuściłam a za jakiś rok trzasnę mu przed świętami pozwem do sądu
W papierach nie podam, bo tak czy siak będzie trzeba zrobić testy DNA. Oczywiście po rozmowie z mamusią stwierdził, że to nie jego 
Bozienka24 Teraz nie będę Ci zawracała główki, ale po świetach chętnie skorzystam z pomocy, bo ja jakoś nie mogę się ogarnąć w tych sprawach
Dzięki dziewczynki za wsparcie i rady co ja bym bez Was zrobiła
W sumie macie rację niech płaci, co ja się durna będę nad nim rozczulała
Narazie będę sobie spokojnie żyła i jakoś wiązała koniec z końcem niech sobie durny myśli, że odpuściłam a za jakiś rok trzasnę mu przed świętami pozwem do sądu
W papierach nie podam, bo tak czy siak będzie trzeba zrobić testy DNA. Oczywiście po rozmowie z mamusią stwierdził, że to nie jego 
Bozienka24 Teraz nie będę Ci zawracała główki, ale po świetach chętnie skorzystam z pomocy, bo ja jakoś nie mogę się ogarnąć w tych sprawach
Dzięki dziewczynki za wsparcie i rady co ja bym bez Was zrobiła
W sumie macie rację niech płaci, co ja się durna będę nad nim rozczulała

Ostatnia edycja:
a nawet na temat tej wiedzmy neichce rozmawiac niebede sie niepotrzebnie deberwowac,ale czekam jak ja spotkam tylko gdzies na ulicy ale ja zjade jak psa doslownie tak jak w ostatnim snie moim heheh
o sobie już nie mówię lekarz, wyprawka do szpitala itd itp nikt tego za darmo nie daje...!