Chryste dziewczyny przeszłyście same siebie! Od 12 nadrabiam wątki

Zebym pamietala co poodpisywać..
Najpierw od siebie.
Po raz pierwszy mam przykra sytuacje z allegro- w sensie taka ignorancja i olewactwo.
Kupiłam dwie ksiazki teściom, w piatek o 13 godzinie i kase mieli odrazu.
WCZEŚNIEJ przed zakupem pisze do typa czy nie ma opoznien i jak dopłace do kuriera to bedzie ok- opisuje mi, ze poleca kuriera bo nie doszly do nich informacje o opoznieniach.
Ok. Wczoraj pisze do nich co z przesylka- a dzis dostaje wiadomosc, że " w zwiaku z tym co jest napisane na stronie O MNIE to przesylka PRAWDOPODOBNIE dzis wyjdzie". A na stronie o mnie, ze moga byc problemy z dostepnoscia ksiazek na magazynie przez to opoznienia, o czym beda infromowac mailowo"

Czy on se jaja zem nie robi? Ogolnie ton jego pisania bardzo szyderczy. To mu wysmarowalam maila, o tym, ze jak pisalam przed zakupem i pisal, ze problemow z kurierem nie ma to chyba nalezalo by wtedy napisac o tym, ze ksiazki nie ma na magazynie? Pozatym dopiero po moim zapytaniu dostalam wiadomosc o tym, ze przesylka nie nadana. No i wogole, ze mam konto od poczatkow allegro i sie nie spotkalam z czyms takim jeszcze, a skoro nie wyrabia sie firma z tym wszytskim to po co tyle aukcji nawalonych?! ( w komentarzach co rusz, ze po paru dniach ludzie dostali wiadomosc, ze sorry ksiazki na magazynie nie ma i nie bedzie :/ )
Po dwoch godzinach automatyczny mail, ze paczke nadano pff
Ciekawe czy dojdzie, jak nie to super mam po dwoch prezentach
Pozatym noc mialam TAK DO DU** ze szkoda gadac.
Wieczorem zmeczona bylam jak renifer po swietach, a zasnelam z trudem o 1. Obudzilam sie o 4 i nie moglam spac 1,5 godziny myslalam, ze kogos rozszarpie!! Nie wygodnie, plecy zaczly lupac w krzyzu no kongo. Potem jak zasnelam wkoncu budzilam sie srednio co godzine

Ajak juz wstalam to z bólem głowy i wogole masakra.
Mam oczywiscie kolejnego nerwa - lot w srode bedzie w 27 t i 2 dniu. Od 28 tygodnia trzeba zaswiadczenia lekarskiego, a okazuje sie, ze obecnie nie jest tak lekko takowe wystawic lekarzowi

Nie wiem. Moze sie schowa brzuch pod plaszczem jeszcze nie beda podejrzewac mnie o tak zaawansowana ciaze ( bo tego sie obawiam, ze mnie posadza, ze grubo po 28 jestem z takim bebzonem).
Czemu ja musze miec wciaz nerwy o takie rzeczy

:-

-(
Zaraz ruszam na poczte wyslac leki i odebrac tlumaczenie wypisu- 120 zl kolejne przed swietami, fajnie.
Teraz dziewczyny na wasze tematy..
Śnieg- my tu na polnocy mamy zapomniec o nim na swieta :/
Chrzestni- siostra i brat męża ;-) W rodzinie tradycja bardziej, ze wlasnie z rodziny ktos.
Kasiurek sie usmialam z tego ujezdzania M zeby go na dziecko zlapac hehehe
Inamorate- zdecydowanie walcz o kase dla malej. Jak dojdzie do konfrontacji ja bym zdecydowanie powiedziala, ze "pieniadze to ja mam i wolałabym zamiast nich PRAWDZIWEGO faceta u boku i PRAWDZIWEGO ojca dla dziecka" . Nie rozumiem totalnie takich mamusiek synusiow

Moja tesciowa by za uszy jednego i drugiego do odpowiedzialnosci pociagnela. Matko, za nastolatka ona mojemu M dorzucala sie do tabletek anty dla mnie!! ( mialam wtedy te cholery drogie 40 zeta a w liceum to wiadomo jak z kasa).
Uwazam zdecydowanie, ze nie mozna popuszczac takim typom. Jak umoczyl i nie ma ochoty zaopiekowac sie dzieckiem a milosc mu nagle przechodzi, to skurczybyk bedzie bulił. Nie ma, to mądra mamusia bedzie za rownie madrego i odpowiedzialnego synka łozyc na alimenty. Moze to ich nauczy, ze to, ze facet nie znaczy, ze przy wpadce uniknie odpowiedzialnosci. O nie!!!!
Villandra piekna fryzurka i superancka chonika nic tylko ubrac i podziwiac
ajako trzymaj sie kochana!
Doris Ty też obys wyszla na prosta ze swoimi zmartwieniami.
A wiecie, ze mi jeszcze 3 dni tylko zostały.. Obym znowu sie zbytnio nie zdenerwowala tym wszystkim.. Boje sie tego strasznie :-(
Ok uciekam , trzymajcie sie!