• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam :tak:

U wszystkich przygotowania a ja się obijam :-D Nie mam dziś weny do niczego :-) Popakuję prezenty no żeby nie było, że cały dzień nic nie robie:rofl2:

Maruusia ale fajnych masz teściów tylko pozazdrościć :tak:

Tak sobie patrzę i wg mojego suwaczka w Wigilię zacznę 31 tydzień ojej chyba się zaczynam bać :szok:

Ja też się obijam !! Ja też !!! :-):-):-)

Wczoraj moja Sis była u nas i się na mnie patrzy i mówi - ale masz opuchliznę już, nogi jak strasznie :szok: i co zaczynasz już panikować??? Ja na to "ale po co panikować?" - Ona "To już 7 miesiąc (a w zasadzie końcowa część ja każdy miesiąc pierwszego zaczynam) bardzo dużo dzieciaków się w nim rodzi" i w tym momencie uświadomiłam sobie, że i ja jestem siedmiomiesięczna :szok::szok::szok::szok::szok: i zaczęłam panikować :-)

reklama

Wczoraj moja Sis była u nas i się na mnie patrzy i mówi - ale masz opuchliznę już, nogi jak strasznie :szok: i co zaczynasz już panikować??? Ja na to "ale po co panikować?" - Ona "To już 7 miesiąc (a w zasadzie końcowa część ja każdy miesiąc pierwszego zaczynam) bardzo dużo dzieciaków się w nim rodzi" i w tym momencie uświadomiłam sobie, że i ja jestem siedmiomiesięczna :szok::szok::szok::szok::szok: i zaczęłam panikować :-)

No ja wpadłam w panikę jak sobie uświadomiłam, że to zaraz 31 tydzień się zacznie :-D Niby już bym chciała, ale pewnie im bliżej tym bardziej będę panikować :szok:

MaMicurina ja miewam sny, że podczas dzielenia się opłatkiem z mamą wody mi odchodzą na Wigilii :-):-):-):-) także to będzie mój kryzysowy moment tego Świątecznego Dnia ;-)

hejka brzuchatki;)
ja dziś mam kolejny dzień walki z chorobą Tymka. Ogólnie wydaje mi się że jest lepiej, ale młody marudzi jak nigdy. tylko na kolanka do mamy i oglądać bajki, nic innego w grę nie wchodzi.. No ale przynajmniej gorączki od rana (tfu tfu!) nie ma..

Bozienka - sanki sobie odpuść!! szalona kobieto :)

fakt, te nasze ciaże zasuwają z niesamowitą prędkością.. już 7 miesiąc!! z drugiej strony, im szybciej urodzimy i minie przepisowe 6 tygodni, to będzie można zacząć ćwiczyć i wracać do sylwetki sprzed ciąży :-D

_Linka haha sny sie sprawdzaja odwrotnie podobno hehe :) ale poczekaj mi sie napoczatku snilo ze bede miala coreczke i ja mam :) a moze jednak sie spelniaja sny ;) inamorate najwyrazniej laske robi ale mam go i to gdzies :) zaraz sie wybiore do siostry z malym i bede miala gdzies czy bedzie czy nie :)
A ja bym chciala juz miec maluszka po tej stronie :) jakos mi sie juz niechce chodzic z brzuchem mecze sie sapie jak jakis parowoz ;) ale dziewczynki pocieszajcie sie hehe jeszcze miesiac 1,5 albo 2 i nasze maluszki beda juz z nami :)
A niemowilam wam jak mnie wczoraj siostra zalatwila hehe myslalam ze ja udusze przychodze doniej wieczorkiem po mame i synka a tu brama zamknieta a siostry niema wiec dzwonie do mamy zeby mi otworzyla a ona na to ze niema kluczy wiec stoje taka biedna zasypana sniegiem ;) i postanowilam przejsc przez plot siora nieodbierala wiec niewiedzialam kiedy bedzie wiec przeszlam przez ten plot oczywiscie sie zachaczylam kurtka ;) wkurzylam sie weszlam do domu patrze a tu siostra przyjechala myslalam ze ja udusze a ja taka biedna z brzuchem wielkim musialam skakac przez plot

Ostatnia edycja:

siostra maracje w 7 duuuuuuzo dzieci sie rodzi - masa
ale co tu panikowac...ja zazdroszcze-chcialabym byc szybciej:-)
urodzic w 7 miesiacu bys chciala?

MaMicurina ja miewam sny, że podczas dzielenia się opłatkiem z mamą wody mi odchodzą na Wigilii :-):-):-):-) także to będzie mój kryzysowy moment tego Świątecznego Dnia ;-)
ja tez sie boje ze w swieta w pitalu wyladuje!

dziewczyny nie panikować :) my spokojnie donosimy wszystkie co najmniej do 38 tygodnia - Kasiurek, Ty przede wszystkim!!
Ja osobiście zamierzam się naopychać w święta wszystkimi pysznościami, począwszy od ryb i pierogów a kończąc na bigosie :D Zobaczcie jaki rewelacyjny termin mamy - na święta jeszcze możemy sobie pozwolić na obżarstwo :) Bo na Wielkanoc to pewnie będziemy na dietkach lekkostrawnych żeby nasze mleczko dzieciaczkom nie zaszkodziło ;)

A ja bym chciala juz miec maluszka po tej stronie :) jakos mi sie juz niechce chodzic z brzuchem mecze sie sapie jak jakis parowoz ;) ale dziewczynki pocieszajcie sie hehe jeszcze miesiac 1,5 albo 2 i nasze maluszki beda juz z nami :) A niemowilam wam jak mnie wczoraj siostra zalatwila hehe myslalam ze ja udusze przychodze doniej wieczorkiem po mame i synka a tu brama zamknieta a siostry niema wiec dzwonie do mamy zeby mi otworzyla a ona na to ze niema kluczy wiec stoje taka biedna zasypana sniegiem ;) i postanowilam przejsc przez plot siora nieodbierala wiec niewiedzialam kiedy bedzie wiec przeszlam przez ten plot oczywiscie sie zachaczylam kurtka ;) wkurzylam sie weszlam do domu patrze a tu siostra przyjechala myslalam ze ja udusze a ja taka biedna z brzuchem wielkim musialam skakac przez plot
szalona kobieto skakanie przez płot niewskazane :-D:-D:-D

Ja ogólnie boję się szpitala jak ognia :baffled: Nie wiem jak to ogarnę nigdy w szpitalu nie byłam ...
Mała mi dzisiaj daje czadu cały czas pcha nóżki pod żebra, mało to przyjemne :baffled:

reklama
ivi ja tez zamierzam sie obrzerac wszystkim co tylko mozliwe :) a dziewczynki w szpitalach niewyladujecie bez stres maluszki nieodpuszcza takich dan :) a zawsze cos tam dostana ;) ja sie na pierozki mojej babci niemoge doczekac z kapustka doslownie mniamniausie zawsze sie nimi obrzeram a teraz pewnie bede ponich niezbyt fajnie sie czula bo jakos po kapuscie mam zawsze zgage ale co tam nieodpuszcze sobie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry