reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel -przeciez nie muisz isc prywatnie go gina nigdzie, państwo chodzic mozesz i rodzic tak samo - w konstytucji pl jest zapisane ze dzieci do lat 18 i kobiety w ciazy maja darmowa opieke zdrowotna -to nawet twoj maz to wynalazl jak lezalas w spziatalu

dokładnie tak :tak:

Mój Mąż śpi i chrapie... za chwilę pójdę po tasak bo nic nie działa... poćwiartuje... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Macie na to jakieś sposoby??

Szturchanie, kopanie, potrząśnięcie - jak trzeba ( i tak nic nie pamięta :-D)

Mata współczuję stłuczki - takie koszty bolą, ale dobrze że nie było gorzej, a nauczka dla M oby na wieki

tunia u mnie (jedyna w całym domu) firanka też powieszona po praniu, ale małża do tego zagoniłam

Ja wyszorowałam podłogi (dwie zostawiłam, bo juz nie miałam siły), zawiesiłam lampki na choince - dalsze ubieranie chyba jednak dam dziadkowi (no chyba nie będzie w stanie zepsuć powieszenia kilku bombek :eek: I trochę wiary w niego też by się zdało dla sprawiedliwości :sorry:). Prezent zapakowałam, ale tylko dla babci...
Jeszcze się ogarnąć, przygotować co potrzeba na jutro, prysznic i dopiero spać :szok: A jutro wczesna pobudka, jeśli mam wyglądać do ludzi. Obłęd :no:

ZGAGA
- położna mi ostatnio podpowiedziała, żebym siemię lniane jadła; więc jak mnie dopada, to biorę trochę mielonego lnu na łyżeczkę (na raty, żeby się nie zakleić) i wcinam popijając wodą... Hmmm... Wczoraj pomogło, dzisiaj też :tak: więc może to i sposób ;-) Poza tym len dobrze też wpływa na przemianę materii...

No to ja znikam - mam nadzieję, że uda mi się zerknąć do Was jeszcze przed świętami (bo jeszcze sporo mam do zrobienia), żeby złożyć przynajmniej porządne życzenia, ale gdybym jednak juz się nie odezwała, to na wszelki wypadek życzę wszystkim z serca cudownych i radosnych świąt przeżytych w miłości i spokoju.
I na pewno odmelduję się po świętach (ale oby jeszcze przed ;-))
Buziaczki

reklama
kasiurek, no tak tak wiem..ale gdzie ja teraz z marszu w dwa dni sie zarejestruje i zostane przyjeta??
Zreszta z taka historia jak ta wizyta w szpitalu watpie ze ktos mi wypisze to zaswiadczenie i podpisze sie nazwiskiem pod tym.
No nic stawiam na to, zem 27 tc zgodnie z prawda i niech sie bujaja :)

Lina ano z ciaza wszystko pieknie, ja mam tylko psyche zryta ale tu wlasnie męza mi trzeba :rofl2:

Skonczylam wkoncu pakowanie prezentow.. JEEEEJAAAAA masakra jak sie umeczylam hehe ;-)
Doriano szaleje jak maly dzikus, błagam niech on na zewnatrz nie bedzie taki aktywny BLAGAM!! :confused2::-D
No i wlansie dostalam niezlego kopa za to ze siedze i uciskam znowu :confused2:

Znowu wrocila mi ochota na pepsi- woda <bleh>, soki - zgaga, nestea sie odechialo :crazy:
Pepsi <serduszka>

I Mały Głód znowu atakuje- batonik czy banan hmm :-D
Ide po banana.
Ale batonik tez mnie wola zero cukru dzis..

Aaaaa od tesciow dostalismy nowe super żelazko :-) Z ta funkcja "strażak" co wylacza je 4 sekundy po zostawieniu w poziomie i po jakichs tam minutach w pionie :rofl2: Ale sie ciesze ;-)

Dobra nie pisze wiecej bo skrobie te elaboraty i nikt ich itak nie czyta

Noo przeszłam samą siebie- 3 :szok:
Ale dopiero sie z M pozegnalam na skype bo byl po 2 naszego czasu :confused2:
Głodna. Wtedy zjadłam tego banana i juz zdarzylam miec zgage :confused2:

A syn mój to adhd brzuchowe w najczystszej postaci - on praktycznie jest non stop na chodzie :szok: W głowe zachodze co taki mały ludz moze tak tam wyprawiac :sorry:

Dobra kłade sie zaraz mam nadzieje, ze zasne do przedpołudnia ;-)
A pewno jak wstane i sie ogarne bedzie tu +50 stron hehe

Śpijcie, śpijcie sobie - na zdrowie ;-)

Mój Mąż śpi i chrapie... za chwilę pójdę po tasak bo nic nie działa... poćwiartuje... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Macie na to jakieś sposoby??
taaaaa...wykopac na kanape w pokoju obok jesli jest takowa :-)

Angel hehe...ja prawie wstaje jak ty idziesz spac :-)

Wczoraj ogladalam porodowke na TLC-co tez kobiety sobie mysla ze daja sie filmowac w takich momentach to ja nie wiem....usmialam sie ale moment gdy wychodzilo dziecko byl wzruszajacy jakkolwiek dziwni nie wydawali sie rodzice.

Lina ciacha przelozone na dzis lub jutro ale pamietam:-)
milego dnia!

Witam :-)

Jakoś noc przespałam a M w jednym kawałku poszedł do pracy :-D:-D ale ile szturchańców nadostawał wie tylko on - ja przestałam liczyć :tak:

MaMicurina co bym swój domek miała to na bank by w salonie wylądował - ale tam póki co sufity się robią i stoi jeden leżak do siedzenia :blink: choć w sumie jak mnie w kurzy to zobaczy jak to miło na leżaczku spać :blink::blink::blink: w drugim pokoju aktualnie śpia moi rodzice - nie miałabym serca ich molestować jego chrapaniem :dry::dry: u a ja dziś miałam zrobić ciasteczka - co myślicie o tym przepisie ????
przepis na ciasteczka świąteczne - Kolorowe ciasteczka świąteczne - Przepisy kulinarne Tesco
nad nim się aktualnie zastanawiam :-):-):-) Mamy czwartek :-D:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze 2 dni :-D:-D:-D:-D

Cześć z rana :)

Za oknem śnieg :) Święta przybywają.
Wczoraj dostaliśmy prezent od Teściów, w postaci pieniążków. Zaszaleli bardzo :)
W dodatku Teściowa powiedziała, że mamy sobie wybrać i zamówić wózek, a Ona wnuczusi kupi :) Same dobre niespodzianki wczoraj :)
Przedyskutowaliśmy też kwestię chrzcin i nie będziemy czekać do Kościelnego do sierpnia i zrobimy w maju. No i najważniejsze nie negowali naszej decyzji o chrzestnym. U nich w rodzinie tradycja, że bierze się siostrę, czy brata. Niestety siostra rozwódka nie może, a w dodatku na chrzestną chcę moją siostrę. Został nam brat męża. Niestety nie mamy z nim za dobrych kontaktów, więc mąż powiedział, że chce swojego kuzyna. :) Jeśli się zgodzi, to chrzestnych mamy :)
Dziś zaczynamy 30 tydzień, juupi :D

Czas lecieć na śniadanko :)

reklama
Witam!

Miałam Was wczoraj nadrobić, ale odpadłam z małą :sorry: lecę w końcu dom odgruzować, bo ostatnio prawie nic nie robiłam, a święta tuż tuż - może uda mi się potem zajrzeć

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry