reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A jestem zadowolona bo moja mamuśka przyjedzie do Polski ,wigilii z nią nie spędzę bo jestem u teściów ale dzień przed i pierwszy dzień świat na pewno :-)I musiałam jej pozałatwiać parę spraw:-) Troszkę ubranek przywiezie dla malucha :-)A ja nie będę miała czasu na forum ale postaram się zaglądać.Miłego wieczorku

reklama
Angel -przeciez nie muisz isc prywatnie go gina nigdzie, państwo chodzic mozesz i rodzic tak samo - w konstytucji pl jest zapisane ze dzieci do lat 18 i kobiety w ciazy maja darmowa opieke zdrowotna -to nawet twoj maz to wynalazl jak lezalas w spziatalu

le unas pieknie nasypalo doslownie asz ulice glowne sa biale i oczywiscie zero plogu bo po co przeciez zimy niema ;) slicznie to wyglada ale i tak zimy nielubie ehhh pojechalam sobie po czekoladki i co bede znowu pol nocy sie obrzerac ;)

uf...... ale naklikalyscie tu od 35 stron niezle... widze ruch sie znow zaczol na marcowkach:happy:

choineczki macie superasne :) ja jade kupic w pt, bo wtedy T ma wolne a ktos musi mi przytargac tego krzaka :rofl2:

co do zachodzenia w ciaze, ja tez dlugo walczylam o ta dzidzie i niestety tez nie jest to piekna historia jak u niektorych z was :-( ale wazny efekt koncowy jakos sie wszystko ulozylo... U mnie dla odmniany ciaza sprawila, ze wrocilismy do siebie z T, bo roztalismy sie i po 2 tyg okazalo sie, ze ja w ciazy (wczesniej 2 stracilismy i chyba nas to przeroslo)

bozienka- super mi sie czyta twoje posty, bardzo podoba mi sie Twoja postawa!! oby tak dalej !!
ja mam jakis depresyjny okres od 2 dni ryczec mi sie chce :eek:

rano był mróz -9 stopni, a po południu spadł śnieg... żeby tak już zostało
villandra
mam choinkę! i to ubraną prawie... jeszcze trzeba przynieść część ozdób z piwnicy ale mąż z siostrą ją ubrali w to co było pod ręką (na temat jakości drzewka i ilości gałęzi, oraz jego ceny się nie wypowiem, żeby sobie nie psuć radochy :crazy::rofl2:) u Ciebie widzę piękna :tak:
Poza tym:
śpik do pasa
koniec z pierniczkami
zgaga jak nie wiem co
generalnie jest radośnie :-D

Kasiurek u nas jakoś jasno określonego nie ma ale chrzestną będzie siostra męża, a chrzestnym nasz wspólny przyjaciel (mimo, że mam dwóch braci ale żaden się nie nadaje na chrzestnego)

Ostatnia edycja:
Za chwilkę chyba mnie wypali od środka... Takiej zgagi jeszcze w życiu nie miałam - aż mi oczy łzawią :crazy:

Angel zależy jak się czujesz jak ciąża wzorowa to jasne z Mężem zawsze lepiej...;-)

Kamilaedi to taka typowa Kindersuprise :-):-) całym sercem życzę jak najlepiej :-):-):-)

A u mnie śniegu brak...a choinka stoi zielona :-) będę w piątek ubierać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry