reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam sie i ja. Czekam na wizyte i zasypiam :/. Maruusia jak milo e strony tesciow, ze wspomogli finansowo. Ktoras pytala o ciasteczka, pisze z komorki wiec zle mi cofnac ktora. Bradzo polecam ciasteczka potrojnie czekoladowe. Przepis w odpowidnim watku. Po wizycie jade do rodzicow i tam pewnie wpadne w wir przedswiatecznych przygotown, wiec nie wiem czy bedzie czas na podczytywanie forum. Wiec jakbym nie zajrzala: cudownych swiat, ale i nie tylko swiat, samych wspanialosci, milosci i spokoju oraz radosnego oczekiwania na przyjscie naszych dzieciatek

reklama
witam sie i ja :) sniegu dosypala i sypie dalej zastanawiam sie nad wyjscie z synkiem na sanki :) bedzie mial radoche ale cos mnie brzuszek pobolewa :( wiec jak nie przejdzie to posiedze w domu ehhh znowu :(

Ale tu dziś spokój :-):-):-) czy tylko ja zaczynam jutro sprzątanie przedświąteczne, gotowanie i zakupy???:-):-):-) tzn zakupy spożywcze już mam ale jeszcze czekam na oferty last z ozdobami świątecznymi :-):-):-) także wieczór romantycznie spędzony w galerii :-):-):-)

Witam :tak:

U wszystkich przygotowania a ja się obijam :-D Nie mam dziś weny do niczego :-) Popakuję prezenty no żeby nie było, że cały dzień nic nie robie:rofl2:

Maruusia ale fajnych masz teściów tylko pozazdrościć :tak:

Tak sobie patrzę i wg mojego suwaczka w Wigilię zacznę 31 tydzień ojej chyba się zaczynam bać :szok:

witam czwartkowo ;]
my do 8 30 pospalismy wow ;]

marusia- fajnie ze kasa przyszla zawsze odicazenie hyhy no i wozek mozesz ywbrac jaki sie podoba a nie na jaki cie stac ;]

u nas tradycja taka ze dla wnuka kupuje ojcec męza a dla wnuczki mama żóny -wozek. ale u nas w sumie dla cory wozki sa po synku wiec ..mama na klopot z glowy ale pewnie cos wymysli hihi ;]

a Ajako - zas sie obija ???

inamortate nie tylko ty sie obijasz bo i ja :) wszyscy sprzataja biegaja po sklepach a ja siedze w domu i sie nudze ale moze dzisiaj na male zakuupki wyskocze :) . Jeszcze czekam na odwiedziny tatusia synka ciekawe czy przyjedzie wczoraj mial byc to sie wymigal,jak dzisiaj nieprzyjedzie to mu powiem zeby nie przyjeżdżał asz do
rosprawy

Cześć z rana :)
Dziś zaczynamy 30 tydzień, juupi :D

Czas lecieć na śniadanko :)
gratuluję super teściów :-)...nam tez zawsze bardzo pomagali rodzice

witam sie i ja :) sniegu dosypala i sypie dalej zastanawiam sie nad wyjscie z synkiem na sanki :) bedzie mial radoche ale cos mnie brzuszek pobolewa :( wiec jak nie przejdzie to posiedze w domu ehhh znowu :(
bozienka z calym szacunkiem dla synka ale sanki lepiej sobie odpusc :zawstydzona/y:

witam was
Marusia bardzo mily prezent
Ja do 1 pieklam pierniczki dzis musze troszke polukrowac by byly kolorowe.Jeszcze troche pracy zostalo ale dobrze, ze M ma wolne i cos porobi.Tesciowa sie troszke wczoraj zdziwila ze mamy wolne i ze swieta spedzamy w uk -tylko u nas masa wydatkow:samochod , zmiana mieszkania, no i wyprawka .No nic spedzimy sobie na skype:) razem z moimi rodzicami.

ewstra wazne ze bedziecie razem :)
Tez wlasnie mysle ze sobie chyba te sanki odpuszcze chyba ze najme jakiegos tragarza zeby wyciagal te saneczki na gorke :) hehe tylko nikt chetny nie jest ;)

reklama
inamortate nie tylko ty sie obijasz bo i ja :) wszyscy sprzataja biegaja po sklepach a ja siedze w domu i sie nudze ale moze dzisiaj na male zakuupki wyskocze :) . Jeszcze czekam na odwiedziny tatusia synka ciekawe czy przyjedzie wczoraj mial byc to sie wymigal,jak dzisiaj nieprzyjedzie to mu powiem zeby nie przyjeżdżał asz do
rosprawy

Łaskę robi, że dziecko odwiedzi :wściekła/y: Powiedz mu, żeby spadał na bambus :-D
Ja dzisiaj dostałam wszystkie pierdółki do ozdabiania albumu i chyba zaraz zacznę go robić tylko jakoś weny twórczej brak :baffled: mam jeszcze literki nad łóżeczko, które trzeba ozdobić ojjjjjjjj ale mnie pracy czeka :-D

Pewnie mamuśka zaraz do domu zawita to mi znajdzie zajęcie w kuchni :tak: Oj tam i tak co zrobię to zjem i na co komu taka robota :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry