Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aaa ja ostatnio jakos sie zaczynam zastanawiac czy podołam wychowaniu dziecka i czy dam rade przy porodzie , chyba stresik sie zaczyna juz udzielac. Na szczęscie oparcie w postaci mamy czy mojego M. jest wiec jakos te stany depresyjne przeżywam![]()
Zgaga ja od miesiaca nie wiem co to znaczy zycie bez zgagi. Jest okropna i wypala mnie, a spac mozna tylko na pol siedzaco! Ale nic na to nie biore bo nie wiem czy ostnieje skuteczny srodek na to!
Ja od wczoraj w przeprowadzce! Jejku ile my mamy rzeczy ! To nie realne! Caly dzien pakowanie i do 23 wczoraj- nie czuje plecow a nogi mam jak polamane! Pol nocy nie spalam a teraz wstac trzeba do roboty dalszej!
Maria powodzenia dasz rade,
ja Wam powiem, że na Święta wszyscy zyczyli mi szybkiego porodui wiadomo rodzina pytala czy sie boje itd wiadomo, że sie boje a co mam sie nie bać!
A Tata M. jak teściowa zapytała nie wiem czy serio czy żartem czy do szkoły rodzenia chodzimy to Teściu wyśmial - do jakiej szkoły rodzenia, Ty gdzieś chodziłaś? Ktoś Cie uczyl? I co jeszcze może z M. na chodzić co on jej tam pomoże za rękę będzie ją trzymał i mówił kocham Cie? Sama musi to wystękać" tak nie miło mi się zrobiło...

ludzie starej daty i delikatnie bez taktu....choc moja przyjaciola tez sie smiala troche ze ide do szkoly rodzenia...a my poszlismy i bylo fajnieA Tata M. jak teściowa zapytała nie wiem czy serio czy żartem czy do szkoły rodzenia chodzimy to Teściu wyśmial - do jakiej szkoły rodzenia, Ty gdzieś chodziłaś? Ktoś Cie uczyl? I co jeszcze może z M. na chodzić co on jej tam pomoże za rękę będzie ją trzymał i mówił kocham Cie? Sama musi to wystękać" tak nie miło mi się zrobiło...

Bierz przykład z psa i wskakuj pod kołderkę :-)