Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc wolę się chyba nie udzielać... Mam ochotę strzelić w papę każdego kto mi się przewija koło ręki
Hormony strajkują chyba...
Może wezmę się za pranie rzeczy dla malutkiej to jakoś dzień zleci, a w Nowym Roku będę miała z głowy 

Witam,
M. wlasnie pojechal do pracy a ze ma mnie zawsze budzic jak wychodzi buziakiem to dzis obudzil mnie skutecznie bo buziakow bylo kilka a jak dzrzwi sie zamknely to ja oczy w 5 zł i smac nie mogeco prawda w lozku katar znowu przeszkadza moze dzis poleze dluzej bo juz nie mam sliy mam caly grudzien katar M. tez wiec razem sie nie mozemy go pozbyc.
aaa ja ostatnio jakos sie zaczynam zastanawiac czy podołam wychowaniu dziecka i czy dam rade przy porodzie , chyba stresik sie zaczyna juz udzielac. Na szczęscie oparcie w postaci mamy czy mojego M. jest wiec jakos te stany depresyjne przeżywam![]()

A Tata M. jak teściowa zapytała nie wiem czy serio czy żartem czy do szkoły rodzenia chodzimy to Teściu wyśmial - do jakiej szkoły rodzenia, Ty gdzieś chodziłaś? Ktoś Cie uczyl? I co jeszcze może z M. na chodzić co on jej tam pomoże za rękę będzie ją trzymał i mówił kocham Cie? Sama musi to wystękać" tak nie miło mi się zrobiło...
Stereotypy i ciasne umysły....
Najpierw przytaszczyła mi swoją tunikę (w ktorą się nie zmieściłam
), notabene różową (_Lina ;-)
), potem kurtkę na zimę (na ludzia 1,85m kiedy ja mam tylko 1,62m - tyle co ona; i ona w tej kurtce chodziła teraz 

); musiała się nieźle w niej topić: bo ja się w niej topię z brzuchem i przeszło 80 kg, a ona waży tylko 60 i jest o wiele szczuplejsza
Ale taka już jest - weźmie kaźdy łach, bo dobry, szkoda wyrzucić (chomik jeden). Ja na szczęscie wciąż się dopinam do jednej ze swoich kurtek - oby jak najdłużej...Cześć dziewczyny
Ja dziś w jeszcze gorszym humorze niż wczorajwięc wolę się chyba nie udzielać... Mam ochotę strzelić w papę każdego kto mi się przewija koło ręki
Hormony strajkują chyba...
Może wezmę się za pranie rzeczy dla malutkiej to jakoś dzień zleci, a w Nowym Roku będę miała z głowy
![]()
.