Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nefi dziękuję za rady, no-spę kupię na pewno :-)
ajako współczuję bo wiem co to znaczy jak są spięcia z rodzicami obojętne z czyjej strony, u mnie na szczęście przeszło, najlepiej jak panuje zgoda w całej rodzinie jak nie to kłótnie mniejsze czy większe ale zawsze będą tylko że do tej zgody chętne muszą być obie strony
nooo rece mi opadaja:-(

!!

mój jest świadomy że będzie to robił-mam w nosie czy chce czy nie:-)oj chyba bym mężowskim rękom nie ufała... zwłaszcza, że on sam goli się elektryczną...![]()
to i tak kochana za pozno jesz jesli mialoby to nie miec wplywu na wynik. Ja staram sie do 19 byc po kolacji i nie podjadac juz.jem ostatni posiłek przed jutrzejszą glukozą... mam nadzieję, że sam ryż nie wpłynie na skoki cukru
, więc bliżej mi do zombie niż do człowieka. Teraz kawka, a raczej mleko z mała ilościa kawy
i mam nadzieje, że jakoś wróce do zywych. Czy Wy tez macie takie problemy ze spaniem???
Może też będe spokojniejsza jak sobie na ten kursik przyspieszony z M. pójdziemy. A może mam ciążowy syndrom panikary
i nic mi juz nie pomoże