• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
A ja jutro standardowo mam zamiar spać do upadłego aż mi oczy wygniją
Ciekawe czy mi się uda, tutaj sama, bez przytulania, bez niego pewnie obudzę się rano i będę myślała pół dnia
Ehhh
Miłych snów życze tym co już uciekają spać

Tunia przekonałaś mnie :-):-):-):-):-):-)

Poczekam do tej 11:00 :-):-):-) a teraz oddaję komputer M... idę zjeść jogurcik i spać :-) a nie pochwaliłam się, że dziś 1 kebaba ciążowego wrąbałam :-):-):-):-) Mała kopała jak szalona chyba też będzie niezdrowe jedzonko lubić :-):-) Śpijcie dobrze Kobitki - Atomówka może to tylko jedna noc - wyśpij się bez chrapania a jutro będzie tylko lepiej :-):-)

ale dzisiaj dajecie :)

spokojnej nocy zyccze uciekajacym spac...
ja chyba jakis fim sobie zapuszcze, mialam ogarnac chate ale stwierdzilam ze T jutro urlop zaczyna to mi jutro pomoze...

jakas spiaca jestem, ale jak teraz zasne to pozniej pol nocy bede sie walac po lozku...

witam nowa mame :-)

dobranoc idącym spać :tak:
ja pewnie znowu z pół nocy sie przeturlam i rano tez nie pospiebo liczniki spisuja u nas :angry:

Agusia witaj

ja na szczęście fazę parówkową zakończyłam, ale strasznie mnie ciągnęło. :-D mały parówkowy skrytożerca przyjdzie na świat :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry