reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiulka wiesz ze i ja o tym myslalam jak rozwieszalam ubranka ze mi to obrzydnie jeszcze:-)ale narazie jestem przeszczesliwa taka malutka rzecz a ile radosci dostarcza:-D

reklama
Lina Ty mnie nie denerwuj z tymi Twoimi przeczuciami prosze Cie bardzo:-)nigdzie Cie nie wysle!
Ja jutro usg i tez mam stresa ale mysle ze nic dzidzi nie jest:-)
nefi Ty tez sie nigdzie nie wybieraj!:-)

Tunia jutro będzie wszycho dobrze :). mnie to w czwartek czeka, mam nadzieje, że się nagle nie okaże, że malutka jest jednak chłopcem :confused2:, zważywszy na fakt, że moja mam nie mogła się powstrzymać i kupiła różowe ubranka :-D

Nefi ja 2 razy wylądowałam ;-);-) powiedziałam, że za trzecim razem przychodzę i bez dziecka nie wychodzę :-D:-D:-D

A dziś miałam piękny sen :-):-):-) sniło mi się, że miałam CC nic nie bolało - mój doktorek wyjął rozkrzyczaną mała i stwierdził - pani Paulino jest identyczna jak pani i dostałam Mała i faktycznie wypisz wymaluj była :-):-):-) ahhh oby się spełnił :-):-)

ja juz byłam dzis spakowana do szpitala, i jechałam z przekonaniem, że na bank zostanę, bo pewnie pesara nie da się załozyć itd, ale jak sie okazało miło się zaskoczyłam;)
myślę, że u Was tez tak będzie,poza tym w szpitalach tłum dziewczyn na porodówkach więc pewnie tak chętnie na długie leżenie nie przyjmują:)

_Lina no ja póki co (odpukac w niemalowane) pomimo miekkich szyjek itd. nie wylądowałam tylko mnie straszyli no i na lekach jestem. tylko to puchnięcie teraz i znowu bóle brzucha wróciły, więc się zastanawiam :errr:
kurde Amandla ja mam nadzieję, że się wstrzelę w luźniejszy termin na porodóce w razie czego, ponieważ raczej nie chciałabym zostac odesłana do innego szpitala, tym bardziej, że jedną porodóke u nas własnie od stycznia zamykali:oo:

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:-)

ja dopiero śniadanko skończyłam, a ze dziś mam wolne z mężem, idziemy szykować miejsce na ubranka dla naszego synka:-) Wczoraj poźno wieczófrem jeszcze skrecił szafkę nocną i taki stojaczek z szufladami:-)

Kornelka słiczna. Gratulacje dla mamusi:-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry