reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

co do tego płukania dziecięcych ciuszków to my właśnie niedawno kupując sprzęt agd dla nas zakupiliśmy taką pralkę
Bosch WAA2417KPL Classixx for Kids - Pralka wolnostojąca - Opinie.e-commerce.pl - Bosch WAA2417KPL Classixx for Kids
heh zdaję sobie sprawę że to pewnie tylko taki chwyt marketingowy ale ja od początku jak na nią spojrzałam wiedziałam że będzie nasza, z resztą moja mama też ma taką podobną pralkę boscha tylko pisze JEANS CLASSIC i jest ok

edit: tu lepszy opis http://www.pralka.kinomatix.pl/?p=bosch-wae2037kpl

Ostatnia edycja:
reklama
kasiurek czy miałaś jakieś szczególne zalecenia po założeniu pesara? mi gin zaleciła normalną egzystencję i picie dużej ilości jogurtów ( infekcje ewentualne). Póki co leżę , bo nie mam nic innych zajęć, ale nie wiem jak z chodzeniem, jazda samochodem itd, zapytam ją na wizycie , ale dopiero w następny poniedziałek.

Odnosnie prania to moja mama i teściowa się tym zajęły i wiem,że już zaczynają okres "wielkiego prania", ja podobnie jak ivi będę prała wszystko co kupiłam , pieluszki tetrowe itd, ja piorę w loveli, w biedronce butelka mleczka do prania jest w cenie 12 zł;D
Muszę zacząć pakować torbę, bo jakoś ostatnie diagnozy, pomimo założenia pesara przyspieszyły moje myślenie o szpitalu. Po pierwsze muszę kupić torbę do wózka, zaraz zaczynam łowy w internecie na jakąś pojemną i wytrzymała, żeby wystarczyła na czas jakiś na spacery i wyjazdy:)

Lina- mnie nic a nic nie bolalo a zabieg trwał kilka sekund, nawet nie zorientowałam się kiedy mi założyła, więc bezboleśnie poszło:)

reklama
Poszalały Wszystkie Kobitki z tych Marcówek :-):-) dajmy lutówką pierwszeństwo :-):-) ale poprać można :-)

Ja się obawiam tylko, żeby w pon mnie do szpitala nie wysłał :sorry:mam jakieś dziwaczne przeczucie - a moja Żabka dziś w brzuszku szkuduje :-) tylko się cieszyć :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry