• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

co do tego płukania dziecięcych ciuszków to my właśnie niedawno kupując sprzęt agd dla nas zakupiliśmy taką pralkę
Bosch WAA2417KPL Classixx for Kids - Pralka wolnostojąca - Opinie.e-commerce.pl - Bosch WAA2417KPL Classixx for Kids
heh zdaję sobie sprawę że to pewnie tylko taki chwyt marketingowy ale ja od początku jak na nią spojrzałam wiedziałam że będzie nasza, z resztą moja mama też ma taką podobną pralkę boscha tylko pisze JEANS CLASSIC i jest ok

edit: tu lepszy opis http://www.pralka.kinomatix.pl/?p=bosch-wae2037kpl

Ostatnia edycja:
reklama
kasiurek czy miałaś jakieś szczególne zalecenia po założeniu pesara? mi gin zaleciła normalną egzystencję i picie dużej ilości jogurtów ( infekcje ewentualne). Póki co leżę , bo nie mam nic innych zajęć, ale nie wiem jak z chodzeniem, jazda samochodem itd, zapytam ją na wizycie , ale dopiero w następny poniedziałek.

Odnosnie prania to moja mama i teściowa się tym zajęły i wiem,że już zaczynają okres "wielkiego prania", ja podobnie jak ivi będę prała wszystko co kupiłam , pieluszki tetrowe itd, ja piorę w loveli, w biedronce butelka mleczka do prania jest w cenie 12 zł;D
Muszę zacząć pakować torbę, bo jakoś ostatnie diagnozy, pomimo założenia pesara przyspieszyły moje myślenie o szpitalu. Po pierwsze muszę kupić torbę do wózka, zaraz zaczynam łowy w internecie na jakąś pojemną i wytrzymała, żeby wystarczyła na czas jakiś na spacery i wyjazdy:)

Lina- mnie nic a nic nie bolalo a zabieg trwał kilka sekund, nawet nie zorientowałam się kiedy mi założyła, więc bezboleśnie poszło:)

reklama
Poszalały Wszystkie Kobitki z tych Marcówek :-):-) dajmy lutówką pierwszeństwo :-):-) ale poprać można :-)

Ja się obawiam tylko, żeby w pon mnie do szpitala nie wysłał :sorry:mam jakieś dziwaczne przeczucie - a moja Żabka dziś w brzuszku szkuduje :-) tylko się cieszyć :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry