reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Melduje się! :tak: Krwawienie ustąpiło, a ja mam grzecznie siedzieć i czekać na wizytę do soboty i najlepiej to się nie ruszać...
Lekarz twierdzi, że przyczyną tego krwawienia było odejście czopu, ale mam nie panikować i spokojnie odpoczywać do wizyty skoro nic mnie nie boli :eek: A ten czop to słyszałam kilka dni albo tygodni przed porodem odchodzi noooooo fajnie pewnie będę po Bozience.... A teraz leżę i boję się oddychać... :no:

reklama
Lina obawiam się że właśnie łaskę mi zrobi jak mnie zbada - bo nie ma tam "samolocika" no chyba że mi USG dopochwowe zrobi :sorry:
No ale liczę na to że głupio jej będzie odmówić bo będzie tam też położna :evil:

Inamorate jak to czop , to musisz bardzo uważać na infekcje ... kąpieli żadnych nie stosować :tak:
Fajnie że się odezwałaś ... choć dziwne że lekarz nie chciał Cię zbadać :eek: A jak ruchy ??

No on jakiś zryty ja całą noc nie spałam a nie kazał mi przyjezdzać. Dzwonie teraz od rana niech mnie przyjmuje bo ja tu zawału dostane. Ruchy takie lekkie jak nie mojego dziecka, ledwie wyczuwalne:-( a wczesniej tak trzaskała, że wiadomo było, że tam jest. Już mnie żołądek z nerwów rozbolał :wściekła/y:

Mini no właśnie prywatny za głupią wiytę płacę mu zawsze 100zł, a on kuźwa nawet nie kazał mi przyjeżdzać, ale wściekła jestem na niego. Teraz się dodzwonić nie mogę , ale nie odpuszczę ma mnie dzisiaj przyjąć i ch...! mnie to obchodzi, bo te ruchy mnie martwią :-( W ogole skąd on może wiedzieć skąd to krwawienie jak mnie nie zbadał:wściekła/y: a ja całą noc jak to nemo łażę bo się bałam, że znowu zacznę krwawić, ale spokój jest:confused2:

Inamorate dziwny ten Twój lekarz :sorry::sorry::sorry: a odeszła Ci też woda w jakiejś niewielkiej ilości??? jak czop odchodzi z tego co wiem może byc lekkie plamienie ale i troszke płynu się wydziela jakieś pół szklaneczki :sorry::sorry::sorry:ja bym na IP pojechała mimo wszystko sprawdziła - 32tc to już nie są żarty :sorry::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry