reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel -każdy prawdziwy facet powie Ci , ze "szperanie" jest OK! :D haahhaha . szperaj, szperaj ile wzlezie, bo pozniej czasu na to mozesz nie znaleźć:D korzystaj piękna damo i się uśmiechaj ;-)))

--------
baj! baj! :D

reklama
Co nadgonię i wejdę po chwili to znowu nie wiem co jest 5... :oo:

Ja to jakaś nie do życia jestem totalnie...:no: Boli mnie wszystko nawet ręką mi się ruszać nie chcę :-(
Z domu oczywiście dzisiaj nie wyszłam tylko buszowałam cały dzień na Allegro , a i tak jakoś już te zakupy mnie nawet nie cieszą :-( Mam nadzieję, że to tylko jakies gorsze dni i szybko miną :wściekła/y:

dziewczyny trochę mnie pocieszyłyście... myślałam że tylko ja taki parowóz i średnio daję radę. Właśnie teściowa dzwoniła i mówiła, że jutro ma być rekordowo niskie ciśnienie. Więc pewnie będziemy się turlać z kąta w kąt.
my dostaliśmy od dziadka huśtawkę Huśtawka Fisher Price Mała Owieczka -NOWA (2025464076) - Aukcje internetowe Allegro, w sumie nawet nie wiem czy fajna bo wciąż leży w pudle, teoretycznie jest do 11 kg ;).
byłam dzisiaj na zakupach w e.leclercu, kupiłam sobie biustonosz jakiś bawełniany, bez usztywnień- okropny, nawet mój pierwszy był ładniejszy, ale jak bosko wygodny :-). Będę go nosiła tylko po domu.
Było też ostatnie pudełko za 18 zł huggies new born, a w nim pieluszki 27 szt (te z wycięciem na pępek), husteczki i czapeczka:-)

heyka

to z tych ostatnich ston bo wiecej nie dałam rady przeczytac

bujaczek.. tak tak tak... u nas rewelacja.. wyniesiony po 3 urodzinach Smyka bo tak to sobie jeszcze siadał i ksiazeczke w nim czytał,
karmienie, drzemki, zabawa, on patrzy a ja obiad robie w kuchni.. -bezpiecznie (zapiety) w bujaczku był... rewelacja.. moja koezanka do tego uzywałam fotelika samochodowego ale fotelik jest bardziej "kubełkowy" dzieciek taki zwiniety bardzie jest.. mielismy ten, to zanczy te "bujaki- płozy
" a zabawki troche inne "zwisały"
Zobacz załącznik 422367

Nie ma co sie babeczki rozczulac nad soba..
Angel dasz rade, jeszcze tak zle nie jest..
aktywna babka z Ciebie i wyprawke zrobisz na pewno ładniutka,
tyle promo w w uk, a ty chcesz kupowac prze neta nie gadaj...
jutro bedzie sie lepiej czuła zobaczysz
pogoda nie jest zła, jest czym oddychac, przeciez
nie ma -15 stopni ....co by było gdybysmy musiały ubierac kożuchy, czapy, buciorska i to odzienie zdejmowac w sklepach i chodzic z naszymi słodkimi kg po śliskich chodnikach, zaspach ...
albo (*tak jak miała z synkiem 2 ost miechy)
upał, nogi jak balony i 35 stopni i trzeba było meble, krany , płytki wybierac, a ja w "Komforcie " (sklep) zaległam i siedziałam prze poł godziny na takim bujaku ...
wtedy to było ciezko.........

witam a,e wy duzo piszecie ;-) a ja dzis u okulisty byla miala byc szkola rodzenia ale przeniesiona na jutro wiec znowu bede jechac w to samo miejsce.. ale cuz... a u okulisty zakropila mi oczka sprawdzila wszystko i uznala ze to ze mam wade prawie -9 nie daje mi cc bo niewidzi wskazan bo oczy zdrowe dno oka tez itd wiec nici z tego chyba ze mi gin przepisze.. ale cuz mam choc oswiadczenie z wada zwroku i zobaczymy co na to w szpitalu moze sami sie wystrasza i cc zrobia a moze bedzie wszystko dobrze i szybko pojdzie ze nie bedzie trzeba cc bo nie boje sie porodu boje sie ze wzrok strace.. tylko to.. mnie przeraza..

o jeju nawet nie mówcie o niższym ciśnieniu ja tak przeczulona na tym punkcie jestem ;/ znowu będe jutro umierac będe sie szprycowac colą lub kawą. Dzisiaj przespałam pół dnia co ja będe robic w nocy :P :) oo jak mieszkałam w Irlandii chwile to tam tak tanio mozna było kupic rzeczy dla baby :) a tutaj ceny :szok:

Angel ja mam leżaczek w styl tego co wklejałaś jako trzeci . Bardzo prosty , z wibracjami i melodyjkami , a bardzo nam fajnie służył . :tak:

Kindzia to się nazywa optymizm i patrzenie na dobre strony sytuacji :-D Mnie już trochę męczy ta pogoda ale fakt mogło by być zimno , ślisko a ja już w zimowej kurtce nie bardzo się zapinam :-D:-D:-D
A tak to pierwszy raz w styczniu spacerowałam w deszczu . Borys wytaplał się we wszystkich kałużach i błocie po czym stwierdził - " co za cudowny spacer " :-D:-D:-D

reklama
Kasiulka-ja tak ładnie proszę rozstaw huśtawkę i zmierz ile dokładnie miejsca potrzeba żeby rozstawić i czy więcej potrzeba żeby bujało niż rozstawione jest :-):-):-):-):-)Bo boje się ze mnie ściemniają na aukcjach a za drogo żeby ryzykować.
Dzisiaj mnie kłuje w brzuchu koło pępka kiedyś tak miałam i nie wiem czy to macica mi się rozciąga panikuje a wizyta dopiero 16.
I jeszcze parę moich koleżanek jest w ciąży i ma na marca termin tylko kurcze ja już nie mieszkam w tym mieście ehh trochę mi smutno:-(
Właśnie mnie mój rozśmieszył stwierdził rozmontujemy narożnik na ten czas hehe on to ma pomysły żeby było miejsce na huśtawkę będę tapczan demontować:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry