reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Z rana Was nadrobiłam, teraz juz nie.
Dziewczyny jestem już do niczego.
Długo oczekiwany dzien wolny męża- wyprawa do IKEI i duzego tesco zobaczyc przeceny, no i jakies zakupy.
Przeszlismy jedna wystawe w ikei i ja juz nie moglam. Bylo mi duszno, goraco, krecilo sie w glowie, nie bylam w stanie ustać :no:
Chwila odpoczynku wyszlismy maz mowi, ze do domku wracamy- ja uparcie , ze to tesco bo nie ma nic w lodowce nawet ( sa na przeciwko siebie ikea z tesco). Juz przy wejsciu jakas babka mowi do meza , ze lepiej zebysmy sobie darowali bo jest taki tlum, ze zonie pleci siadą- a ja weszlam za bramke i odrazu w tyl zwrot-jak poczulam ten sztuczny klimatyzowany zapach marketu :no::no:
DO NI CZE GO.
Zaczynam sie obawiac, ze juz jakiekolwiek dzidziowe zakupy odpadaja, tylko net.. A tyle poprzecenaianych teraz mozna wyszperac i trafic rzeczy, no wsciekla jestem :-(

Cisnienie cos slabe, pogoda beznadziejna, spijam kawe i czekam na męzowy obiadek..

reklama
Perelandra fotelik jest mniej płaski , do tego mniej stabilny i na krócej posłuży , ale na początek pewnie nie ma takiego znaczenia :tak:

Monika a dużo masz miejsca w pokoju ?? Jak tak, to huśtawka chyba fajna rzecz , ale znowu mniej mobilna od leżaczka :dry:
Piękne te huśtawki :tak:

A ja już się nie mogę doczekać tego USG :-) Fajnie że jutro piąty :-D

Angel uroki trzeciego trymestru :baffled: Nic na siłę jednak ... jak źle się czujesz to nie szalej za bardzo ... Kurcze współczuje bardzo bo jednak takie siedzenie w domu może być dołujące

Ostatnia edycja:
angel powoli nie musisz w jednym dniu zaliczyc wszystkiego , rozpisz sobie co ci brakuje i buszuj w necie polecam
Wy tu o lezaczkach hmm pewnie w kwietniu sie bede zastanawiac nad tym na razie jest to zbedny zakup jak dla mnie .Moze babcia bedzie chciala kupic:)
Jestem uzalezniona od pieczenia chleba:) wlasnie robie kolejny , po 2 godzinach prasowania padlam na kanape ,zaraz M z pracy bedzie to go chyba chlebem powitam haha

dopiero nadgonila krotsze tematy ciekawe czy dam rade glowny nadrobic....

manta- ale mi narobilas ochoty na pizzeeeee
angel- ja do latania po sklepach sie tez juz nie bardzo nadaje... zaraz zmeczona, nogi bola... co chwile cos :-)

co do lezaczkow, mat itp to mam zamiar kupic dopiero po prorodzie....

Mini - no nie mam pokój połączony z kuchnią i między kanapą a wyjściem na balkon mam z metr (a tyle wystarczy).Ale jak będzie taki rozdarciuch jak moja córa to bardzo mi się przyda a pewnie będzie bo nerwus straszny w brzuszku jest.I będzie bezpiecznie bo pies mi nie dosięgnie a przy dzieciach jak postawie leżaczek np na stole to trochę jest strach.Ale nie wiem który :confused:

kamila - do kuchni maszeruj i do roboty;p

Angel -łoj ja w IKEI tyz rady nie dawałam na zakupach. Nie ma co się wysilac. Wiekszosc z nas wypompowana już pewno jest i sił coraz mniej. Ja to Ci powiem, ze jak sie na plecy poloze to sie zaczynam dusic, a do tego mój Król Złoty oznajmił mi, ze chrapać zaczęłam. PO za tym mam slimacze ruchy, czasami jak idę, albo wstaję z kanapy to jak staruszka. Uroki kochana, uroki :)))) Popraw sobie czymś humor, bo jak tak dalej pójdzie to tu się wycieczka grupowa nam zorganizuje i stanie u Ciebie w progu co by Cię osobiście porwac na jasną strone mocy:D

----------------
ide miłe Panie Karmić Mego Króla. Dbajcie o siebie i nie dajcie się zwariować;-)))) jestesmy wszystkie piękne i wyjątkowe ...zasługujemy na jak najwięcej i jak najlepiej... no nie?:D

o! "siedzę na koniu" :cool2:

Mini i to bardzo :-( Trzy dni czekałam w domu bo miał te podwójne zmiany.. A wyprawe do Ikei mialam w planach od tygodni, popatrzec pospisywac sobie..tak samo to wielkie tesco i teraz te przeceny.. Cos strasznego :-(

Co do leżaczka to zanim zaciążyłam wiedziałam , ze tak owe chce i bede miec hehe
Widziałam jak rewelacyjnie sprawdzał sie u znajomej ;-) No i tez FP.

Ale ceny ładnie spadły na all w porownaniu z tym co kiedys sprawdzalam:
FISHER PRICE 3w1 Fotelik Bujaczek Lezaczek+Kubuś P (2024731463) - Aukcje internetowe Allegro

ten mi sie zawsze podobał najbardziej:

FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 0-18kg + GRATIS (2012104980) - Aukcje internetowe Allegro

nie no jaka cena za FP :szok:

FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK Z ZABAWKAMI M7344 (2025487515) - Aukcje internetowe Allegro

Tutaj powiem szczerze drogo wychodzą.. no zobaczymy.

reklama
Manta bo padnę hehe jeszcze akurat na fejsie znalazłam profil "Siedzę na koniu" i zwijałam sie ze smiechu :-D

Dzieki za słowa otuchy, trudno nic w tym zyciu nie wychodzi do konca tak jak planowalam, wiec i radosc zakupow zostanie zdecydowanie przekształcona na szperanie w necie i zamawianie systematyczne ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry