Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co my byśmy zrobiły bez Twojego poczucia humoru?hehe jakbym słyszała mojego męża w pierwszej ciażyja czytałam non stop artykuły, księżki o pielęgnacji dziecka, o ciąży itd a ten NIC! nawet nie pytał, jak coś zaczynałam opowiadać to widąć było że średnio słucha, jak coś mowiłam o odczuciach maluszkach w brzuszku czy coś to ten do mnie "nie przesadzaj" itd
oooj ile rozmów poważnych i kłótni w tej sprawie było.. Do tego teksty w stylu "faceci są inni, pokaż mi jednego faceta który się tym interesuje i czyta takie rzeczy itd".

z ulewą na początek, potem grad i śnieg z deszczem i ćmica jak o 18:00. No ładna pogoda :-) Ciekawe czy uda im się dzisiaj skonczyć ten dach? Ja smażę właśnie naleśniczki - mhmmm ale ślinka cieknie...

) leżaczek to fajne ułatwienie, chociaż wiadomo że dziecko nie może w nim leżeć całe dnie. My używaliśmy na zmianę: leżaczka, wózka głębokiego i maty edukacyjnej. Potem doszło jeszcze łóżeczko turystyczne. Także młody miał zmieniane otoczenie a ja byłam pewna że nasz pies nie zrobi mu przez przypadek krzywdy