reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

W ogóle to mam fazę na wybieranie leżaczka bujaczka dla Małej:szok: bo Tymek "kocha" swój leżaczek (mamy FP taki do 18kg i cały czas z niego korzysta) więc musimy kupić jakiś inny, bo przecież nie możemy starszakowi zabrać jego ulubiony "mebelka" tylko dlatego że się siostra ma pojawić na świecie... A bez leżaczka to sobie nie wyobrażam funkcjonowania :-D
tez dzis ogladam FP-dziewczyny chca chyba mi kupic na baby shower :-) i kazaly wybierac:-)

reklama
qrcze nie bylo mnie 3 dni a tu takie zmiany !! Bozienkowa Kornelka juz po drugiej stronie brzuszka ?!?!?!?!? az mi serducho stanelo jak tu zagladnelam dzis!! niezle pierwsza marcowka rozpakowana, niewierze.... :szok::szok::szok: ide nadrabiac bo widze ze troche do tylo z wiadomosciami jestem....:szok:

Wróciłam ze sklepowych podbojów :)
Szafa wybrana :) Z racji, że jest robiona na wymiar to musimy poczekać do 2 tygodni. W sumie to nawet dobrze, bo na spokojnie w tym czasie zrobimy przemeblowanie i odświeżymy pokój :)
Poza tym przyszło łóżeczko i paczka z różnościami, typu podgrzewacz, kocyk, prześcieradło i podusia do kołyski. Kupiłam też przewijak i rożek, w którym zakochałam się od pierwszego spojrzenia.
Jednym słowem dzień zakupów udany :)

Teraz lecę z Mamą ustalić jak ma uszyć baldachim do kołyski :)

Te zakupy tak poprawiły mi humor, że ho ho :))

helooo sporo sie rozpisalyscie od rana, aja nawet Wam poodpisywalam i kurde zawiesil mi sie lapek i wcielo mi obszernego posta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale jestem wkurzona, az sobie kawe ide zrobic i chyba zjem cos slodkiego wrrrr

tunia, o mało nie spadłam z krzesła ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
nefi jak poczekam to raczej kolęd nie będę mogla śpiewać :-p, zawsze to jakieś urozmaicenie w życiu; mam nadzieję, że nikt nie przyjdzie z jajkami i pomidorami, żeby w nas porzucać
villandra sama byłam kilka razy w takiej sytuacji jak moja przyjaciółka i wiem, że żadne słowa nie pomagają, a z drugiej strony wsparcie jest w tedy cholernie potrzebne :-(

co do bujaczka to wydawało mi się, że wystarczy nosidełko takie od wózka, też można położyć na stole czy w innym miejscu i kontrolować Dzidzię
ale jak się ciotki z wujkami zbiorą to będzi mi miło :tak:

Witam pięknie moje miłe Paaaaanie, padam do stóp składając uszanowaaaaanie:P

przegiełam z tymi stopami, bez przesady.

Jak zwykle główny wąteczek na koncu nadrabiam, a co tam!
poczytałam - połowy zapomniałam.
utkwiły mi w głowie tylko tuni majtki. :P

lezaczek, leżaczek...o tak, kupujcie leżaczki:P
ja tez się już rozglądam. Widziałam całkiem fajowe na allegro za 99 zł..
chociaz wolalabym te z FP. w sobotę konczymy zakupy odnosnie wyprawki malenstwa i mamci ... i zobaczymy co u ojcowskiego na salonach jest dostepne z leżaczków:D

Byyyłam dzis u diabełtoloooga, później w Carrefour , bo obnizki 70%, a i tak dawno nie byłam... Pampersiaki nakupowane. 90 sztuk za niecałe 50 zł (pampers) - brałam od razu... i butelka tez kupiona i smoczuś-dyduś.

wróciłyśmy z mateńką do domu i... zrobiłysmy dwie blachy pizzy... co Wam powiem, to Wam powiem - dawno nie jadlam tak pysznej pizzy (przepraszam za skromnosc, ale na prawdę:P ) ... nastepna robię z ananaskiem i kurczaczkiem.. mmmm, pyyycha:D
aaa ciasto kosztowało nas całe 2 zł (na dwie duze blachy) - ohoho!:P

noo... to teraz sobie siedzę i czekam na mego Pana :D ale się na pizze ucieszy...

w ogóle ... wichuuuuurrra! wieje i wieje...ajajaj
a szaliko-chusty z Carrefour za 6 zł rewelacyjne są Wam powiem:D ahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry