reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ogarnęłam się dzisiaj ogólnie, więc jutro spokojnie mogę (i z przymusu) wybrać się na zakupy. Oczywiście nie pominę okazji, żeby zajrzeć do tesco, pepco i innych ciekawych miejsc - na czele hurtownia dla maluchów, żeby zdecydować czy zakupy będę robić tam czy na allegro...
A teraz idę pokibicować małżowi przy jego gierce - a co tam.

Miłego wieczorku i spokojnej nocy - powitajcie jutrzejszy dzień pełne energii (wbrew prognozom pogody) ;-)

reklama
Angel ja tez mam takie dni...
Czasami jak gdzies ide to lece i czuje ze jeszcze konia bym na plecy wziela, a czasami sie czolgam i tam gdzie kiedys latalam w 20 minut teraz mi zajmuje godzine, a zreszta nie wiem czy Wy tez tak macie starsznie sie poce jka gdzies ide normalnie sie czuje jak bym miala menopauze i te uderzenia goraca:-)

villandra Tobie równiez miłego wieczoru i dobrej nocki.
jejku dziewczyny, ale rzeczywiście duzo piszecie :-D.
widziałam dyskusje leżaczkowa. ja tez zdecydowałam kupic sie leżaczek.
fajnie bo mozna malucha sobie zabierać w rózne miejsca w domku jak się cos robi. pewnie, że nie jest to sprzęt taki gdzie dziecko siedzi naokragł, no ale maty edukacyjnej , łózeczka czy wersalki to do kuchni czy łazienki nie zabiore.

tunia
ja to się turlam, a nie chodze :-D. jeszcze mała jakos tak sie ułozyła, że chodze wygieta do tyłu i kregosłup daje mi rózno w kość.

noo ja nie zauważyłam żebym sie bardziej pociła noo chyba że jak sie zmęczę :P noo ja własnie ostatnio kiepsko już z ruszaniem sie gdziekolwiek , cieżko mi a jak sie na łozku przekręcam to stękam hehe :Daaaa jutro wizyta :D już sie nie moge doczekac :D

monika w przyszłym tygodniu pojade do rodziców i wezmę pudło z huśtawkę i wszystko szczegółowo obmierzę, jakbym zapomniała to za 2 tyg się upomnij:-)
kadza powodzenia!
tunia ja generalnie się prawię nie pocę, więc problemu z tym nie mam, ale mam tak jak Ty, jednego dnia się turlam, a drugiego nie ma na mnie mocnych :-p

A my dzisiaj z M kupiliśmy panele do salonu :-):-):-):-) przecenione z 89.90 na 49.90 :-):-) mówię Wam śliczne jestem bardzo zadowolona :-):-):-):-)

A leżaczek daję Cioci kupić :-):-):-):-) dopominała się co kupić to już wie :-D:-D:-D

Ale macie fajnie trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty - ja mam w pon dopiero :-):-):-) będę czekać na wyniki :-):-)

A męczę się i ja i nieraz się pocę i sapię jak parowóz:-) taki komplecik :-):-):-):-)

tunia ja do niedawna tez leciałam, albo się turlałam. teraz już tylko sie turlam, jak usiłuje przyśpieszyć to mała mi sie wciska w boczek i koniec biegu przełajowego. także im dalej w las tym ciężej niestety i cos mi sie robi tez niewygodnie w moich ciążowych spodenkach :zawstydzona/y: chyba mi sie przybyło w bioderkach.:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry