Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Czy on se jaja zem nie robi? Ogolnie ton jego pisania bardzo szyderczy. To mu wysmarowalam maila, o tym, ze jak pisalam przed zakupem i pisal, ze problemow z kurierem nie ma to chyba nalezalo by wtedy napisac o tym, ze ksiazki nie ma na magazynie? Pozatym dopiero po moim zapytaniu dostalam wiadomosc o tym, ze przesylka nie nadana. No i wogole, ze mam konto od poczatkow allegro i sie nie spotkalam z czyms takim jeszcze, a skoro nie wyrabia sie firma z tym wszytskim to po co tyle aukcji nawalonych?! ( w komentarzach co rusz, ze po paru dniach ludzie dostali wiadomosc, ze sorry ksiazki na magazynie nie ma i nie bedzie :/ )
Ajak juz wstalam to z bólem głowy i wogole masakra.
Nie wiem. Moze sie schowa brzuch pod plaszczem jeszcze nie beda podejrzewac mnie o tak zaawansowana ciaze ( bo tego sie obawiam, ze mnie posadza, ze grubo po 28 jestem z takim bebzonem).
:-
Moja tesciowa by za uszy jednego i drugiego do odpowiedzialnosci pociagnela. Matko, za nastolatka ona mojemu M dorzucala sie do tabletek anty dla mnie!! ( mialam wtedy te cholery drogie 40 zeta a w liceum to wiadomo jak z kasa).
Nic tylko pogratulować teściowej
Oj tam kij im wszystkim w oko, ja sobie rade dam. A alimenty faktycznie macie rację złożę wniosek i założę małej lokatę będzie miała niespodziankę za kilka lat
i kupi sobie ładny prezent za kase "tatusia" hehe
Pamiętaj jednak o tym, że spokój jest dal Was teraz bardzo ważny. No i za chwilę będziesz miała u boku swoją drugą połówkę - wszystko na pewno się uda tak jak powinno 

ja musiałam sobie kawke zaaplikować 

a ja już 12 wrąbalam od 13:00