reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
KAROLA akurat tak sie z Nikola wyrobilysmy wiec wolalam sprawdzic a moze akuray bysmy was zlapaly.. takze zaluje :(

a jakbyśmy się wymieniły numerami tel. to wystarczyłoby zadzwonić i się dogadać :-p następny zlot u mnie :-)

a ja tak jak mówiłam kupiłam brokuły mrożone więc zrobię makaron z brokułami i sosem serowym :-) niestety mięska do tego nie kupiłam ale takie też będzie dobre:tak:

Ostatnia edycja:
My również dziękujemy za miłe przyjęcie do zacnego grona :tak:
I również zapraszamy w lutym do nas na Stoki:tak:
Fajnie by było wybrać się też z dzieciakami do jakiegoś przyjaznego im miejsca-kawiarenki, elutka Ty chyba o takich miejscach pisałaś...
My dziś już po szczepieniu na mmr, trzymajcie kciuki za brak powikłań zwłaszcza w trakcie świąt.

Misza z propozycji skorzystamy jak tylko wrócisz i pojawimy się na kawce :-)
Podawałam tu kiedyś linka do stronki z miejscami przyjaznymi maluchom, pewnie że można się wybrać tylko może tak na wiosnę bardziej?
Mam nadzieję, że Igo ominą nieprzyjemności poszczepienne, trzymamy kciuki :-) u nas nic się nie działo mimo, że młody uczulony na białko- to tak nawiązując do tego co ktoś kiedyś pisał, że jest to przeciwwskazaniem...

Misza - z pewnością się do Ciebie wybierzemy :-) a o kawiarenkach to ja myślę dopiero na wiosnę bo teraz rozbieranie dzieci i ubieranie w miejscach publicznych mnie przeraża:sorry2: a tak to dzieciaki będą starsze i pójdą się bawić a my w spokoju pogadamy....
trzymam kciuki za brak powikłań! ale myślę że nic takiego nie będzie miało miejsca:tak:
u nas była wysypka po prawie dwóch tygodniach od szczepienia ale nic poza tym....
Elutka - widzę że znów podobnie myślimy i tych kawiarenkach:-D

reklama
misza ja myslalam ze mmr bedziemy miec za soba przed swietami.. Ale niestety nie biore narazie mlodej ze wzgledu na ten katar i kupki
elutka vinga kiedys pisala a ja tylko przekazalam :)

Do góry