reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
ja właśnie myślę o szafie i regale z ikea o ile mi wejdzie tak jak chce i nie zajmie więcej miejsca niż to szafa co ma Emilka :sorry2:

choć chciałam zeby tata mi zrobil pod wymiar ale sama już nie wiem :baffled:

Rozalko ale super ten materiał. Bardzo mi się podoba:tak: Mi osobiście bardziej ten drugi;-) Chętnie bym Vickowi takie sprawiła zamiast tych "puchatkowych", ale to jeszcze nie teraz;-)

Jedne i drugie ładniutkie :tak:Mnie się bardziej podobają te brązowe stonowane, ale dla dziecka jednak kupiłabym te pierwsze w żywych kolorach :happy2:

Mi też te brązowe bardziej,więc raczej te kupie.Pokój Kuby jest mały i zabawki są kolorowe,więc stonowane zasłony będą lepiej sie prezentować.Przez moment zastanawiałam sie nawet nad jednokolorowymi,ale wiecie,dziecku oczka sie roześmiały jak widział te zwierzątka.:tak:

reklama
Do góry