reklama
ciasteczkowy potwór
Zaciekawiona BB
Moja córka szaleje za truskawkowym ciastkiem (bajka) wiec ja chyba pójdę w tym kierunku kiedy będę urządzała jej nowy własny pokój.:-)
Bardzo fajnie zrobiony.
Moja córa tez róże a potem glany na nogach i najlepiej czarne ściany(na które nie pozwoliłam).
Ciesz się tym różami póki można:-);-).
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
Akurat piętrowe łóżko to żaden problem,wystarczy poszukać w internetowych sklepach z meblami i na pewno coś znajdziesz,tylko kwestia wyglądu i oczywiście samej ceny
U mnie jest cos takiego Pokoje wyobraźni -- pokój dziecięcy dla chłopca i dla dziewczynki. Ogolem to pierwsze myslalam sama z mezem projektowac ale po obliczeniu kosztow wyszlo nam drozej niz w Pokojach Wyobrazni a i na pewno takiego efektu bysmy nie uzuskali 
A moze sprobujecie fototapety? Na scianie wygladaja swietnie. Polecam!
W tym dziale widzialam podobne - https://uwalls.pl/fototapety-do-pokoju-dziecka/ . Sama tez wybieram.
W tym dziale widzialam podobne - https://uwalls.pl/fototapety-do-pokoju-dziecka/ . Sama tez wybieram.
A moze fototapety?
Zdjęcie nie oddaje tego jak jest naprawdę . Zamówiłam fototapety dla dzieci - Link do: Uwalls - fototapety ścienne na wymiar. Efekt- WOW!!
Wygladaja swietnie, jestem zachwycona.
Zdjęcie nie oddaje tego jak jest naprawdę . Zamówiłam fototapety dla dzieci - Link do: Uwalls - fototapety ścienne na wymiar. Efekt- WOW!!
Wygladaja swietnie, jestem zachwycona.
Witam, rzeczywiście fototapety stały się dosyć popularne w ostatnim czasie. Warto jednak mieć na uwadze szybki rozwój dziecka i zmianę upodobań. Do pokoju dziecięcego idealnie pasują ściany w bieli lub szarości. Wzbogacone oryginalnym ornamentem w postaci ciekawych naklejek, stworzą ciekawą kompozycję na kilka lat. Kluczowy element w aranżacji wnętrza stanowią dodatki. Drzwi z tablicą magnetyczną mogą okazać się inspirującym rozwiązaniem dla każdego młodego odkrywcy. Więcej oryginalnych propozycji znajduje się na blogu - zapraszam
Link do: Blog PORTA Drzwi
Pozdrawiam,
Ekspert Porta
Link do: Blog PORTA Drzwi
Pozdrawiam,
Ekspert Porta
A czy sądzicie, że fototapety się dobrze sprawdzają? Mi się one całkiem podobają i zastanawiam się właśnie, czy warto w nie zainwestować...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: