Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dla porządku chciałam poinformować że emulsja oilatum do kąpieli przestała być środkiem do kąpieli 'leczniczej'. Teraz jest do kąpieli pielęgnacyjnej a do leczniczej jest specjalna emulsja z rozszerzonym składem o nazwie oilatum plus.
Przy okazji chciałam odnieść się do wypowiedzi mam które pisały że skoro jest to dostępne w aptece to jest to lek. Jest wiele firm kosmetycznych, które wybierają taki sposób dystrybucji (dostępne wyłącznie w aptekach, co nie oznacza, że ich produkty są lekami. Może chcą w ten sposób podnieść prestiż, albo zachować kontrolę nad detalistami? Używam kosmetyków Vichy. I szczerze mówiąc nie czuję się chora.

Ostatnio pokazały się na rynku preparaty Oillan firmy Oceanic - to jest to odpowiednik Oilatum, również parafina ciekła ale o połowę tańsza. Jeszcze nie kupiłam ale na pewno kupię dla mojego maluszka.

też używam vichy i nie czuję sie chora
a po przeczytaniu opinii na temat oilatum... jutro biegnę do apteki :-) Kąpię córkę w żelu nivei ale u nas makabrą oakzuje się oliwkowanie małej... nagrzewamy pokój przed kąpielą a mała i tak po kąpieli jest taka wyziębiona po wyjęciu z wanienki, że wyje w niebogłosy i zaczyna się koszmar... a tak to będę miała oliwkowanie z głowy... poza tym oliwka nam szybko schodzi.. żel tez.. wiem że oilatum swoją cenę ma.. ale myśle, że zwróci się w jakimś stopniu a oliwkę zostawię tylko do natłuszczania głowki i łuszczących się miejsc ;-)