• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polecam/odradzam

reklama
Polecam koszule nocne do kupienia w Carrefour - firmy TeX, kolory brzoskiwnia, roz, niebieski, wrzosowy. Cena 29.90. U gory kopertowe zalozenie, takze mozna wyjac biust :tak: i karmic. Dla mnie najwazniejsze ze jest to bawelna i ze nie jest to bezksztaltny worek w kaczyszki, zajaczki, misie, zyrafk z dekoltem pod szyje....... Dzis bede je prala i mam nadzieje ze sie nic z nimi nie stanie. Kupilam M i L w obydwie mieszcze sie z moim brzucholem, ale w koncu bede je stosowac po porodzie i nie beda az tak opiete. Oto one:

Melody, też taką sobie kupiłam, po praniu nic sie z nią nie stało, naprawdę fajna koszula:)

Nie wszystkie, niektóre w takim:

c46529f1fe5db726.jpg

Kluliczku moja Julka ma taki sam:-)

Melody mnie sie cycki do M nie zmieciły:angry:.. a L po dwie były pakowane... wiec nie kupiłam bo mam dwie po Julce Kupiłam za to rozpinana w groszki i słoneczniki w auchanie za 26 zł tez 100@ bawełna (roz S)

a ja dopiero teraz tutaj trafilam co za szkoda i wstyd! ehh...
bardzo podobaja mi sie te koszule z carrfoura, ten lezaczek to normalnie chyba kupoie bo kazdy ma i ja tez chce hiih..kasy nie mam wiec namoiwe kogos na prezent swiateczny...
amoja siostra wlasnie cwiczy przewijanie maluszka ...na moim psie...najpierw go uspila a teraz go lula...chyba ona tez ma jakis nap[ad hormonow i czuje instynkt, udziela sie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry