• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Polecam/Odradzam

a ja odradzam krem "na każdą pogodę" Nivea, mój syn dostał wysypki na twarzy po drugim zastosowaniu. Poza tym jest gęsty, ciężko się rozsmarowuje i długo wchłania. Biedak wygląda teraz jak nastolatek z trądzikiem ;)

reklama
Hmm jak to jest z tymi pieluchami?? uzywamy narazie pampersów 1 no jedną paczke z rossmana przetestowalismy ale dla nas pampersy sa lepsze tylko zastanawia mnie jedna rzecz bo małej odciskają się te gumki od pieluch na nózkach i niewiem czy to normalka czy one sa juz za małe???

silunia pisze:
;D oglaszam wszem i wobec , ze od dzisiaj zaczelismy uzywac PAMPERSOW 3   ;D

Silunia..co jest??!! a ja używam nadal 1.Coś mi się wydaje że może powinnam używać 2,ale siostry porobiły prezenty z 1...ale z Lidla kupiłam (3-6kg..a to chyba odpowiednik 2..) z Rossmana też (3-6kg)...kurde..ale 3 to już pokaźny pampers..!! Moja waży 4210 ale w 1 jeszcze wchodzi.. ::) ::) albo mi się tak wydaje... :laugh:

ja wczoraj na próbę zakupiłam pampersy 2. 1 byłam rozczarowana ale kupiłam 2 na próbe i muszę powiedziec ze tym razem jestem mile zaskoczona.sa cieniutkie i przewiewne zobaczymy jak malutkiej sie spodobaja to sie przerzucę na pampersy.cenowo to samo co huggiesy .albo będę uzywac na zmianę.
w kazdym bądz razie jak ktos jeszcze nie spróbował to polecam.

jaką butelkę???

pomyslałam że najwyższy czas nauczyc moja księżniczke pić z butelki bo inaczej nie rusze się na krok bez niej z domu

tylko jaka butelke kupic , z doświadczenia Sandry wiem że z Aventu to kicha a widziałam z Nuka i Nuby i są antykolkowe i nie wiem jaka wybrać ::)
ma któras z was z tych firm i te antykolkowe bo nie wiem czy tak działaja cuda jak o nich piszą ::)

acha, i jaki pokarm z sztucznych podajecie maleństwom jak dokarmiacie?

reklama
mada juz raz pisałam nie kupuj na pewno antykolkowej z canpolu to nieporozumienie. co do reszty to nie wiem ale nie mam juz przekonania do tych antykolkowych butli.ja mam zwykłe z canpolu i sa ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry