reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Polecam/Odradzam

karoo a pampersów Jagódka nie może używać?? ja już z niczym nie kombinuję, ale wiem że pieluchy Lidl bardzo dziewczyny zachwalają, tanie, przyjemne w dotyku i chłonne:-D nadaję sie do reklamy hi hi:-D

reklama
Jagodka moze uzywac Pampersow, pod warunkiem, ze tych starych, bez zielonej wkladki w srodku, ale tych bez zielonej wkladki juz nigdzie nie ma!! Ma na nia uczulenie i to naprawde konkretne. Ostatnio zbiegly sie rotawirus, potem zapalenie oskrzeli rownoczesnie z nowymi pampkami i nie wiedzialam skad ta wysypka, myslalam najpierw, ze od biegunki, a potem, ze przez antybiotyk, ale jak tylko zmienilam pieluchy to w dwa dni sie wyleczylo... A teraz zalozylam jej te Duki i znowu mam prawie to samo... Jeszcze nie ma takiej duzej tej wysypki, ale i w tych nowych Pampersach sie tak zaczynalo, a potem byla wysypana od wzgorka lonowego do konca rowka...

Karoo, ja tez szukam fajnych (czyt. tanszych od Pampersow, ale dobrych jakosciowo) pieluch. U nas nie ma specjalnego wyboru, wiec kupujemy tylko jak jestesmy "na wyjezdzie". A Happy Belli Wam sie nie sprawdzily?

karo spróbuj maść dermobaza jak chcesz. u nas sie sprawdza no i kosztuje połowę tego co lipobaza.zapytaj w aptece. do pupy polecam goraco linomag. u nas sie sprawdza rewelacyjnie(przy ewki problemach z alergią i azs)no i też nie jest drogi.
co do pieluch spróbuj bella happy. są takie małe paczuszki po 10/15 szt za ok 8 zł to mozna wypróbować bez wiekszego ryzyka finansowego.

Szczerze jakos nie lubie belli, ani nie sprawdzily mi sie husteczki, a pieluchy jakies strasznie sztywne...

maść Diprobase (nie krem)
u Piotrusia ta maść nie wysusza skóry za to pięknie natłuszcza. nam te suche place poschodziły. smaruję mu buźkę 2 razy Piotruś używa Huggies Super Flex i świetnie sprawdzają.

Dokladnie tak jak Alantan. Wyprobowalam juz w cholere kosmetykow i jak narazie Alantan do pupy i buzi najlepszy (jak nie ma zmian na buzce to uzywam Dermosanu tlustego). A do ciala po kapieli tylko Balneum Intensive (taka nowa seria).

Co do Bella Happy to nie byly takie zle, ale strasznie twarde, szerokie i smierdzialy :-):baffled:

Karoo, ja ostatnio kupilam Pampersy bez tej zielonej wkladki! U nas, w Miastku. W takich malych sklepikach chyba jeszcze zostaly.

Ollesia, w Slupsku juz nie ma, przeszukalam sklepy i te mniejsze i te wieksze, zawsze jak gdzies jestem to sie rozgladam. A zreszta, po prostu jak cos to wroce do rossmannowskich...

reklama
A po czym poznajesz, ze sa z wkladka? Bo dla mnie opakowania wygladaja tak samo... Jak jeszcze beda w Miastku, to moge Ci kupic i kiedys przywiezc.

Do góry