reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Falbala, mamy pchacza i sporadycznie, ale naprawde sporadycznie mala sie nim bawi, w sensie pchania. Ogolnie jest nim malo zainteresowana, a znacznie lepszym pchaczem jest skrzynia na kolkach z zabawkami...

ja mam taki sprzęt 8 w 1: pchacz, jeździk, rowerek i co tam jeszcze...
Piotrek lubi z tym wędrować, ale może dlatego, że to ma panel z melodyjkami i może sobie włączać. jego ulubiona to piesek ;-)
160.jpg

leyna- fajny piotruś ma sprzęcik:tak:

my narazie z zakupem takiego "pchaczka" wstrzymaliśmy się... a nóż ktos nam taki sprawi na urodzinki:-D

co do picia- moja julka do tej pory pić potrafi tylko butelką ze smoczkiem... niekapka w ogóle nie toleruje....a jeśli chodzi o zwykły kubeczek... hmmmm może ja za szybko się poddałam... no cóż może piowinnam częściej próbować

moja Alka załapała picie z kubka z dziubkiem, ale nie zniekapka:-(
a sprzęt mam en sam co Leyna i przynajmniej dwa razy dziennie Alka z nim wędruje po chałpie, więc się sprawdził:-)

dziewczyny ja polecam zamiast nikapka butelke-balonik z miekkim ustnikiem z canpola, jak wiecie Ami nie toleruje smoczka a z tej buteklki pije pieknie i szybko załapała o co chodzi, teraz kupiłam z Aventu bo z canpola sie ciut zajechała ale ten ma jakąś uszczelke co aby cóś poleciało to trzeba zassać i mała jej nie chce:sick:

reklama
A moje dziecko zakochalo sie w niekapku z Aventu i potrafi w ciagu dnia wychliptac z niego 2 butelki soku! :szok: Jak nigdy :-)
Rzeczywiscie, trzeba mocno pociagnac, ale Sara ma dobre ssanie ;-) :-D

Do góry