• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy,nigdy tak nie miałam.

czasnamarzenia

Początkująca w BB
Witajcie. Chodzi o to, że w tym miesiącu mam okres inny niż zwykle. Zaalarmowało mnie o nim malutkie, brązowe plamienie. Drugiego dnia, trochę więcej brązowego plamienia plus domieszka krwi. Trzeci dzień żywa krew, ale podpaski to ja zmieniam tylko w celach higienicznych. Dziś już 4 dzień od tego małego, brązowego plamienia. I na podpasce niewiele krwii. Z góry dziękuję za pomoc, informuje że do tej pory mialam dosyć obfite miesiączki szczególnie w pierwszych dniach. Z góry dziękuję za pomoc, Kobieta 25 lat.

reklama
Witajcie. Chodzi o to, że w tym miesiącu mam okres inny niż zwykle. Zaalarmowało mnie o nim malutkie, brązowe plamienie. Drugiego dnia, trochę więcej brązowego plamienia plus domieszka krwi. Trzeci dzień żywa krew, ale podpaski to ja zmieniam tylko w celach higienicznych. Dziś już 4 dzień od tego małego, brązowego plamienia. I na podpasce niewiele krwii. Z góry dziękuję za pomoc, informuje że do tej pory mialam dosyć obfite miesiączki szczególnie w pierwszych dniach. Z góry dziękuję za pomoc, Kobieta 25 lat.
Miesiączka nie musi być zawsze taka sama. Może się tak jednorazowo zmienić. Jak bardzo się niepokoisz to skonsultuj to z lekarzem.

Np, Zmiany w diecie, stres ma na to wpływ. Zacznijmy od tego czy seks uprawiałaś w dni płodne bez zabezpieczenia i o to się rozchodzi pytanie ?

I cały czas boli mnie lewy jajnik.
Ja tak miałam, plamiłam na brązowo i też mnie bolał jajnik i prawa strona brzucha ... Niestety u mnie była to ciąża pozamaciczna a z tym koleżanko żartów nie ma. Mówię Ci idź po test, będziesz spokojniejsza bo nawet jak się staracie a masz plamienia to brak progesteronu utrudnia zagnieżdżenie się zarodka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry